Godt Nytt År

I dag er det da nyttårsaften. Som alle sikkert vet er dette den siste dagen i året 2011. Har virkelig hatt et utrolig fint år, og ønsker alle sammen et godt nytt år! Jeg kan låve dere en ting, og det er det at jeg kommer til og blogge ut 2012 også! Mange sier at 2012 er det verdens undergang, men det tror ikke jeg. Tror dere også på det tullet? Dette er da det siste innlegget fra meg i 2011, som sakt har dette året vært helt fantastisk, men håper 2012 blir litt bedre, med mindre ned turer og slikt. Elsker leserne mine, og alle de som kommenterer, dere er fantastiske.

Hver gang jeg er inne på bloggen og blogger i " dårlig humør " Så er det elten noen som kommer og kommenterer på bloggen og får et smil på munnen min med en gang. Og noen leser innlegget og skriver til meg på facebook. Som da jeg skrev det om Knerten stakar, det var SÅ utrolig mange som fikk meg i bedre humør. Ingenting er som å få andre folk man ikke kjenner til og kommentere at de er lei seg og kondolerer, dere må bare vite at det betyr så utrolig mye for meg. Elsker dere virkelig, jeg låver at jeg blir i allefall og blogge ut 2012 og kanskje lengre! Men som jeg alltid sier når jeg er deppa eller noe, irritert eller noe slikt, det jeg sier til meg da er NEVER SAY NEVER!

Noen lesere tror ikke jeg kommenterer tilbake og vil derfor ikke kommentere, de tror da at jeg ikke bryr meg om det dere kommenterer, men jeg leser hver eneste kommentar og jeg kommenterer ALTID tilbake! Bare husk det. Du som spurte meg, bare kommenter, jeg kommenterer altid tilbake! Jo flere kommentarer jeg får, jo flere kommentarer får du. Det er ingen ned turer i det, haha. Mor har ikke med kameraet, og det blir derfor bare telefonbilder, så ikke klag for dårlig kvalitet på bildene! Men dere er ikke akkurat de som klager over innleggene mine! <3

Det jeg egentlig ville fortelle dere var, Godt nytt år, håper virkelig dere får det fint de 3 siste kvarterene av 2011!!!

- Har dere hatt et fint år i 2011 ?
- Tror dere på det tullet om at 2012 er verdens undergang ?

-
Blogges Karoline♥

Kino og babymat

HEI !

I dag har jeg vært på kino men før jeg forteller noe om det så skal jeg si litt hva jeg har gjort i dag. Søteste Emilie W tok buss til Stokmarknes og klokken litt over 11 var hun her. Andrine skulle ringe meg halv 11 men neida, hun ringte meg 11. Jeg lå jo og såv, jeg skulle jo være med Søteste Andrine og hente Emilie. Så ringte jeg Søteste Isak og spurte om han ville være ute sammen med oss, jada han kunne komme men da måtte Søteste Joacim være med. Da ringte Søteste Adrianne og spurte om vi skulle finne på noe, så ja da ble hun også med. Jeg brukte 20 kroner på sol, så det ble 13 minutter, er så solbrent av i går og i dag! Adrianne ga meg 10 kroner til mere sol, og jeg er så dum at jeg tar i mot å drar å tar mere sol, haha smarte meg. Da ble jeg så utrolig solbrent, svir så syk mye, buhu! Søteste Orn var også sammen med Isak og Joacim. Så dro vi jentene på butikken og kjøopte agurker og Adrianne ga meg penger så jeg fikk kjøpe meg baby mat, haha. Jeg kjøpte smaken Lasangne, den var ikke god! Jeg satt og spiste det, og brekte meg for her gang, jeg spiste den jo kald da så er kanskje ikke så rart at den smakte vondt?

Så skulle Emilie W på kino å se Alvin og Gjengen 3. Adrianne kom med idêen om at vi også skulle dra på kinoen. Jeg hadde jo ikke mere penger siden jeg kjøpte meg en burn. Men jeg ringte mamma og spurte om hun var kommet til Stokmarknes, men neida, hun var på Sortland. Hun sa det at jeg kunne bare låne penger hos mor, så da gjorde jeg det. Før vi dro på kinoen sto vi oppe på Rimi taket og kastet agurk og babymat på biler, haha. Andrine ble hentet av pappa'n sin og jeg fikk sitte på hjem til Orn for og hete penger og sminken min som Søteste mor hadde tatt med. Nå sitter jeg og Julie å ser på Surf's up. Men nå kommer Orn og skal sikkert ha pc'en. See yah, håper mor har med kameraet så dere får litt bilder av rakettene i morgen! Snakkes <3

-  Har dere  sett Alvin og Gjengen 3?

-
Blogges Karoline♥

Har vært ute med beste folket

Hei
I dag har jeg vært ute sammen med  beste Andrine,beste Isak, beste Adrianne, beste Emilie W og 2 sekunder med Joacim. Først så skulle jeg bare ut for og leie film sammen med Julie og Orn, det endte opp med at vi lånte smurfene. Så ringte Emilie akkurat når vi var begynt og gå og hun spurte hvor jeg var. Så skulle jeg møte henne på kiosken, og så dro Julie og Orn hjem mens jeg og Emilie var ute i Nesset. Jeg ringte Beste Isak så kom han til Nesset og var sammen med oss. Da ringte beste Andrine og spurte om ikke vi kunne være ute sammen, så sa jeg at hun kunne jo komme og joine med oss. Så da gikk Jeg, beste Emilie og beste Isak inn på den Glade kokk og satt og tegnet, haha. Vi avtalte det at vi skulle dra til Isak, når vi var kommet noen meter unna huset hans,  så sa han det at vi gadd ikke å dra til han. Så måtte han inn og spise. Da tok Andrine meg i armen og dregde meg bort til huset hans så ringte vi på. Vi gikk inn på rommet hannes og satt der, mens han spiste. I morgen skal kanskje Emilie kommer til Stokmarknes igjen, WOHO! Skal spørre Isak om han ikke blir med ut da. Da vi var hos Isak og han var ferdig med og spise gamet han litt så gikk vi ut. Vi begynte og fryse og spurte Adrianne om ikke hun kunne komme ut, joda hun joinet.Vi gikk for og spørre Ina om hun skulle være med ut men neida, hun var ikke hjemme. Så ble Isak "sur" på meg så satte jeg meg i snøen, og så datt jeg ned og rett i en sten. Jeg besvimte, kjempe koselig, not. Men nå skal Julie ha dataen sin, snakkes <3

- Hva har dere gjort i dag ?

-
Blogges Karoline♥

På Stokmarknes

Heei søtninger, lei av at jeg sier det eller?

I går dro jeg til Stokmarknes sammen med Orn og de. I går skulle jeg egentlig ut sammen med Benedikte for og ta sol men ble ikke noe av det siden jeg måtte spise. I dag skulle vi ut for og ta sol klokken 15.30 men så skal vi spise 16.00 så det var ikke vitsi. Da avtalte vi det at Mia kunne være med og at vi drar klokken 17.00. Jeg våknet klokken 10.52 av at Orn kommer med en sokk og gnur opp i trynet på meg, koselig. Så litt senere kommer Julie og setter på full musikk og sier at jeg må våkne. Da stod jeg opp og spiste frokost og gikk i dusjen. Har ikke med kameraet mitt, beklager. Vi skal feire nyttårsaften her, og da tar sikkert Mor med seg kameraet så da kan jeg bare bruke det. Smarte meg <3
Blir sikkert ikke så mye blogging nå mot nyttårsaften, så ja.. ses senere søtinger ;*

- Gleder dere- dere til nyttårsaften?

-
Blogges Karoline♥


Var ca 7 år her, Ida hadde sminket meg <3

Spørsmålsrunde

Den andre spørsmåls runden jeg skulle ha fikk jeg ikke hatt fordi alle kommentarene ble slettet, beklager. Så da tenkte jeg det jeg skulle ha en ny spørsmålsrunde som jeg SKAL svare på med en gang jeg har sjansen. Håper jeg får MASSE spørsmål.

- Hva lurer du på  ?

- Blogges Karoline♥ 

Lager design

Nå har jeg lært meg ganske mye med HTML koder, og har allerede laget et design på denne bloggen og min. Dere kan jo sjekke bloggen og se hva du syns om designet. Om du vil at jeg skal lage design til deg så kan du bare kommentere under dette innlegget. 

Fortell meg gjerne hva du syns om mitt og Elisabeth's design, om du liker det eller om det er noe galt med det. Det kommer nok til og bli mye design redigering på bloggen min og jeg håper dere blir fornøyd med de. Så ja, om du liker designene mine så kan dere bare ta kontakt på bloggen så skal jeg se hva jeg kan gjøre. Design ønskene deres må ikke være så veldig avanserte for jeg er ikke noe mester, haha. 

Jeg begyner virkelig å like å lage design så jeg håper at noen vil ha litt hjelp, haha. Men det var vel alt, sees senere søtinger. 

- Vil DU at jeg skal lage et design til deg ?

- Blogges Karoline♥ 

Me on 1 juledag

- Syns ?

-
Blogges Karoline <3

Det var den jula

Hei søtinger, hadde dere en bra dag i går?
Jeg fikk to utrolig dyre  julegaver. Jeg fikk en sykkel til 6300 av Mor, Far, Mamma, Ida, Christian, Elena, Orn, Julie, Tante Noy, Onkel Odd Martin, Tante Bente og Onkel Arve. Så fikk jeg også ski til 2000, var ikke så dyrt da men ja til sammen med skisko og skistaver så går prisene lengere opp. Den gaven var det bare mamma som kjøpte. Orn og Julie fikk hver sin pc. Julie fikk en rosa mini hp og orn en STOR asus, bærbar altså. Pluss mye mer. Det jeg fikk mest av var smykker og øredobber. Fikk så utrolig mye fint! Tusen takk for de fine gavene jeg har fått <3

Det triste var det at jeg ikke fikk noe jeg ønsket meg kun en krølletang, og sykkel trengte jeg jo så den går sånn halveis. Det jeg virkelig ønsket meg var ny telefon og pc, jeg og mamma krangler alltid om hvem som skal ha pc'en når hun drar på jobb, men det ender opp med at mamma tar pc'en og jeg blir sittende på mor sin treige gammle full av virus. Men mamma sa i går at vi kunne snakke om det og det var jo min data som jeg fikk i bursdags gave hos henne så hun sa det at jeg kunne få ha den oftere når hun drar på jobb. Men nå skal Orn ha dataen sin så vi snakkes.

Bildene kommer senere i dag eller i morgen, altså bildene av julegavene. De ligger hjemme så jeg må ladde kameraet mitt så jeg kan få ta bilde av det jeg har fått.

- Fikk dere noe dere ønsket dere ?

-
Blogges Karoline♥

Nytt design og header med snø

Nå er jeg ferdig med alle redigeringene på designet, jeg håper dere ble fornøyde. Plagdes litt med snøen og slikt, men gikk til slutt. Så nå vil jeg bare høre deres mening. Se på designet og headeren å fortell meg hva dere syntes. 

-  Hva syns dere om designet og headeren ? 

-
Blogges Karoline♥ 

Outfit på julaften og pepperkake huset

Her kommer noen bilder av hva jeg skal ha på meg senere i dag og noen bilder av pepperkake huset vi laget i går. Jeg, Ida, Elena og Julie. Ble ikke så veldig fint da, men jaja. 

PEPPERKAKEHUSET : 
OUTFIT PÅ JULAFTEN : 


// Kjole fra Bikbok //


// Smykke fra glitter //


// øredobber fra glitter //


// Armbånd fra glitter //


-Syntes ?

- Blogges Karoline♥


GOD JUL

I dag er det julaften, woho. Jeg gleder meg noe sinnsykt, mor tar med kameraet sitt så jeg bare bruker det til og ta bilde av gavene og diverse. På julaften bruker vi og spise lutefisk, det er ikke så VELDIG godt. Jeg har på meg verdens styggeste julekjole, eller egentlig er det ikke en julekjole... Men mamma sier at jeg MÅ ha akkurat denne kjolen på meg, så ja.. Ikke diss meg, haha. Men nå må jeg gå og pynte meg, bildene kommer elten senere eller i morgen. For og være ærlig tror jeg nok de kommer i morgen. 

- Hva spiser dere på julaften ?

- Blogges Karoline♥

 

Lillejulaften

..... I dag er det lillejulaften og jeg har INGEN julestemining? Hva skjer med meg a? -

Jeg har i alle år, som jeg kan huske, hatt julestemning på lillejulaften. Men ikke nå, wtf.. Jeg husker ikke hva som skjedde i helga så kan derfor ikke fortelle dere resten av det innlegget jeg begynte på. Jeg holder på og redigere svarene på spørsmåls runden, vet at det har tatt lang tid og beklager mye. På lillejulaften eller morgen til julaften åpner jeg en julegave, jeg åpnet min i dag. Jeg fikk et maybelline new york sett med en One by One maskara og en lippgloss. Jeg tror jeg skal pakke den inn igjen bare for morroskyld og åpne den på julaften også, haha. I don't know why, but it just feel's right, haha. Men vi snakkes senere søtinger ;* <3

KANSKJE SVARENE PÅ SPØRSMÅLS RUNDEN KOMMER SENERE I DAG ! 

- Bruker du og åpne pakke på lillejulaften ? 

- Blogges Karoline♥ 

Radio nisse

Heei, resten av det jeg skulle fortelle har jeg dessverre ikke tid til og fortelle nå heller... Er så opptatt av og få svar av radio nissen  men neida det er ikke til og få svar. Jeg, onkel og Julie sitter og ringer på hver sin telefon, haha. Jeg har ringt i en halv time nå og ikke fått svar! Jeg er dritt lei av og trykke og trykke og trykke og ikke få svar. Om dere bor i Bø så kan dere ringe 76114050 for og få tak i radio nissen og få en liten gave hos nissen. Det kommer fler innlegg senere, er så opptatt. Beklager bloggen. 

- Ringer du til Radio nissen?

- Blogges Karoline♥

På skolen når man har fri ?

Hei ! 

I dag var jeg på skolen på Stokmakrnes. Jeg lå først og såv så søtt hjemme hos Orn helt til at han kommer inn på rommet og står foran meg med en pute i hånden og skal slå meg med den, klokken 07.00!! Da var det ikke planlagt at jeg skulle på skolen lamme Orn. Senere kom Julie inn på rommet og begynte og slå meg med en penn, wtf liksom? Så senerre hører Noy (mamma'n til Orn at jeg er våken). Forteller resten senere, hade <3

Joda..

Heei søtiser. 

Nå er jeg på Stokmarknes hos Orn. Først var jeg jo på skolen, det var siste skoledag før jul. Vi fikk da ha meed litt godteri og brus/energi drikke, så var vi ferdige på skolen klokka 11. Etter skolen dro jeg hjem også sa mamma at jeg måtte gjøre ferdig rommene mine, som jeg ikke er ferdige med. Mamma tror det er ferdig på 1,2,3.. Men mamma, det er det ikke. Hun ble irritert på meg siden jeg var skikkelig nøye. Jeg satt og sorterte filmene mine og CD' ene mine. Det gikk for tregt om jeg skulle til Stokmarknes. Så kjappa jeg meg litt og så ble jeg ferdig, med litt slørve rydding. Det er mamma's problem som klager for at jeg gjør det skikkelig! Da mamma kjørte meg ringte hun Onkel Odd Martin og spurte om ikke han kunne komme og hente meg på Europris på Sortland/ midt mellom Bø og Stokmarknes. Det kunne han jo selvfølgelig. Så da gikk vi først inn på Europris og handlet litt, så fikk jeg kjøpt julegave til Christian og Orn. Blir ikke verdens beste gave, men men.. Tanken som teller vettu. Vi var ute sammen med Emilie H, Simen, Andrine, Isak og Benedikte. Først gikk vi til et gammelt hus, Benedike, Emilie og Simen turte ikke gå bort til det, men det gjorde vi andre. Orn, Benedikte og jeg var de eneste som turte og gå til trappen. Da lurte vi de andre med at det sto noen i vinduet, så hylte vi og løp av gårde. De andre ble jo livredde og sprang ned på veien. Senere dro vi på rema, jeg kjøpte meg ett nytt ringekort så nå har jeg penger på kortet mitt, ENDELIG!! Har ventet lenge på og få det og endelig fikk jeg penger til det. Så skulle vi akkurat til og dra til Benedikte men neida, da var klokka så mye at vi måtte inn. Jeg føler ikke på meg at det blir så mye blogging nå som det er juletid, jeg har liksom ikke tid til bloggen lengre. Men gled dere til etter jul, om dere er flinke og kommenterer så skal jeg KANSKJE ha en konkurranse som jeg da sponser. Det kommer til og være en ordentlig premie og ikke bare et fårlig gavekort men noe som man VIRKELIG kan få bruk for, men det er opp til dere. Nå skal jeg gå og legge meg, er så utrolig sliten etter dagen i dag. Har ikke med meg kameraet, men har funnet kabelen til telefonen min, men jeg har ikke kabelen meg meg hit til Stokmarknes, beklager virkelig dere, men jeg kommer uansett bare til og glemme og ta det med ut, men jaja. Snakkes senere. 

- Vil dere ha konkurranser? (Da må dere kommentere mer! )

-
Blogges Karoline♥ 

Blogger jeg leser

Noen av dere lurer på hvilke blogger jeg leser, og her har dere svaret. 

// Klikker du på navnet på bloggen så kommer den opp i en ny fane //
 

1. Bibses.blogg.no, Justin Bieber blogg. 


2. L0ve.blogg.no, Erica Mohn's blogg.

3. Sophieelise.blogg.no, Sophie Elise's blogg.

4. Tcmn.blogg.no, Therese Charlotte's blogg. 

5. Tuvaw.blogg.no, Tuva's blogg.

6. Enoksenmia.blogg.no, Mia's blogg. 

7. Kristineeolsen.blogg.no, Kristine's blogg. 

8. Ipb2.blogg.no, Ingrid's blogg.

9. HildeSanne.blogg.no, Hile og Sanne's blogg.

10. Eholen.blogg.no, Elisabeth's blogg.

11. Yvonnhp.blogg.no, Yvonn's blogg. 

12. Therisan.blogg.no, Thea's blogg. 

13. Annais.blogg.no, Anna's blogg.


-
Leser du noen av de bloggene ? 

-
Blogges Karoline ♥

Det var den helgen

Hei søtiser. 

Ja, da var den helga over. Orn med familie har vært her, vi har for det meste gamet i dag. Haha i know, m gaming, not a good match. Fredag var jeg jo på konserten, og hadde bursdag. Som dere ser i innlegget under så skulle Side2 ha meg opp på sena, og ja det var sinnsykt flaut, haha. I går ble det ikke noe blogging siden vi dro til Asterset for og feire bursdagen min. Mamma kom, Onkel Odd- Martin, Tante Noy, Elena, Julie, Tante Bente, Onkel Arve, Far og Mor. Så det var en voksenbursdag. Senere i går så gikk Elena, Jeg, Orn og Julie ned på rommet til Ida og så på Jul i Blåfjell. Så gikk vi opp og så hadde Elena og Julie så lyst og leke gjemsel, hvem tror dere var et så snilt søskenbarn og var med, jo meg. Elsker unger, er så morsome så lenge de ikke er i dårlig humør. Så klokken 21.30 skulle vi se på " Superman return " Så jeg og Orn gikk ned på rommet til Ida med godteri og brus. Da klokken ble ca 00.00 måtte vi dra hjem, da vi kom hjem løp jeg og Orn rett ned i kjellerstua og skrudde på tv. Vi så filmen ferdig, så svitsja Orn over til fotball. Barcelona og Manchester City. Barcelona vant 3-1, sjokk, haha. I går før jeg dro til Asterset satt jeg og stripa håret mitt blondt og endte opp som nesten helt blondine. Før, etter bilde kommer under innlegget. I dag har jeg og orn vært hjemme hos meg og spilt fifa og masse andre spill, han eide meg i alt. De dro hjem til Stokmarknes for ca en halv time siden. Om 30 min så skal jeg se på Jul i Blåfjell, er helt hekta jeg, haha. Har sett den mange ganger men fortsatt like bra. Har misset noen få episoder, men whatever. See yah later! 
- Hva syntes du var finest?  

- Blogges Karoline♥
 

Helt spesiell dag !

Jeg hadde dessverre ikke med kameraet mitt siden jeg ikke fant ladderen. Jeg har jo bursdag i dag, og fikk mange gratulasjoner i dag. Kulturskolekonserten var helt ok, jeg kunne spillt myee bedre. Det var en ting som gjorde dagen min virkelig spesiell. Kp og Lille mj har gjort dagen min utrolig bra. Jeg skulle på Side 2 konsert og da hadde Kp og Lille mj sakt til Aleksander og Torben / Side 2, at jeg hadde bursdag så måtte jeg opp på cena også syngte de bursdag's sangen til meg :') 
Det betydde så utrolig mye for meg, elsker dere Kp, Lille mj, Aleksander & Torben. Takk for alle fine gratulasjoner jeg har fått i dag, elsker og ha bursdag når jeg har så mange rundt meg som gjør slikt for meg! LOVEU! ;*

Her har Lillemj filmet meg på cena når Side 2 synger, ilu.- Kjenner dere noen som har bursdag ?

-
Blogges Karoline♥ 

Sortland på julegaveshopping

I dag ble jeg hentet på skolen av tante og onkel med familie, så kjørte vi til Sortland. Jeg fikk 900 kr av mamma i bursdags gave for og kjøpe julegaver for, så der forsvant noe av bursdags pengene mine, buhu. Men,men har jo ikke bursdag før i morgen. Vi møtte Mor, Far, Orn, Julie, Onkel og Tante på Sortland og mange andre kjenninger. Jeg ble med Ida, Emilie og Camilla på julegave shopping. Har fått kjøpt til alle bortsett fra Ida, Orn, Emile, Ida og mamma, og jeg er tom for penger : ( 
Men har fått kjøpt til resten, jeg fikk også litt tid til og kjøpe meg noe sminke. Jeg kjøpte meg noen koster, pudder, og to consealere. Men kameraet, jeg finner ikke ladderen : ' (
Så fikk jeg også bursdags gave fra mor og far i dag. Jeg fikk blond striping og en foundation. Nå blir det blonde striper på meg. Jeg liker virkelig ikke at jeg har bursdag samme dagen som konserten. Jeg aner ikke hva jeg skal ha på meg på konserten, er så dom at jeg ikke kjøpte når jeg var på Sortland, smarte meg. Orn, Tante, Onkel, Julie, Elena, Mamma (kanskje), Mor, Far, Tante og Onkel kommer på konserten bare for og se meg spille, loveyou!! ♥
I dag fikk jeg et par søte øredobber i adventspakke, og et grise flax lodd, vant ikke på det. Jeg fikk et flaxlodd i over i går som jeg vant 50 kroner på, jeg som har så uflaks med flax lodd, haha. Men nå kommer mamma hjem jeg får vel fortsette med rommene mine.  Det blir lite blogging i helgen! Måtte bare si det til dere slik at dere er klar over det, skal prøve og presse inn tid til ett innlegg. See yaah bitches! Neida, men vi snakkes senere, muss muss <3

- Har dere vært på julegavehandling ? 

- Karoline♥ 

 

Statistikk

Som dere kanskje ser på bildet under, er det ganske opp og ned med sidevisninger og slikt. Skal prøve så hardt jeg kan for å gi dere det dere fortjener av meg ! takk <3

- Natta <3

- Blogges Karoline♥
 

Header'n

Nå har verdens beste Mia laget en søt og fin header til meg, du er bare best! 
Så jeg ville vite hva dere syntes ?
denne eller den gamle? Dere bestemer om jeg skulle bestemme, hadde jeg tatt denne men det er opp til dere.

Mamma kommer snart hjem og jeg har to rom skal vaskes og slikt til hun kommer hjem ellers blir det ingen penger til og kjøpe julegaver for, buhu. Jeg må virkleig henge i, men om jeg har dataen her så blir jeg så opphengt av facebook og msn osv.. Det nytter ikke om jeg skrur den av heller for da slår jeg den bare på. Noen idè' er? Har et problem om dere ikke vet noe om hvordan jeg kan TVINGE meg selv til og ordne rommene. Men nå år jeg vel prøve og starte, snakkes i morgen.

- Syntes om headeren ? 

- Noen idè'er til hvordan jeg kan få lyst til og vaske rommene?

- Blogges Karoline♥

 

Kjære lesere....

Kan dere være så snill og gi meg en stemme <<HER>> ??? Da er dere VERDENS beste lesere, eller nei. Det er dere jo fra før av, men vær så snill det hadde betydd såååå utrolig mye for meg!

- Kan du gjøre det? 

- Blogges Karoline♥ 

Nytt design og Header

Så hva syns dere om designet og headeren? 
Headeren ble laget av Ingrid. Takk søta <3HeaderDesign

- Så hva syntes dere ? 

-
Blogges Karoline♥ 

Generalprøven/ øvingen

Hei beste! 

I går skrev jeg jo at jeg skulle på generalprøve, men det var bare vanlig øving. Generalprøven er på fredag klokken 15.00. Jeg gleder meg til helgen har 4 grunner.
1. Jeg har bursdag på fredag.
2. Jeg skal spille konsert og hele familien min i Vesterålen skal kommer på fredag, love u! ♥
3. Side 2 kommer og skal ha konsert der.
4. På lørdag skal jeg feire bursdagen min. 

Denne helga blir rå. Jeg SKAL huske og ladde kameraet og ta det med så jeg kan ta bilder og kanskje filme til dere. Men jeg har enda ikke funnet et program hvor jeg kan redigere videoer, noen forslag?
Skal forresten endre designet om ikke så lenge.

Men nå er jeg fri for strøm på pc'en. Kommer kanskje flere innlegg senere, see yah later!

- Hva skal du i helgen ?

- Blogges Karoline♥ 

 

Vaksine

Først vil jeg bare si det at det blir til at jeg har en videoblogg på slutten av hver måned. 

På skolen i dag tok vi sprøyte den heter " Livmorhalskreft ". Det er morsomt og ta sprøyta men jeg får så vondt etterpå. Dette ble et kort innlegg men kanskje det blir mere blogging etter generalprøven. Snakkes! 

- Har du tatt denne sprøyta ?
- Blogges Karoline♥ 

LES DETTE, VIKTIGE SAKER!

Nå sitter jeg i stua og ser på tv, men det er ikke det jeg egentlig skulle ha gjort. Nei, jeg skulle ha rydda rommene mine. Har jeg gjort det? Nei. Mamma jeg bare gidder ikke, og jeg som ville ta så mange bilder til dere i dag med kameraet mitt. Joda det er fritt for strøm! Jeg aner virkelig ikke hva jeg skal blogge om. Jeg fikk de tre forslagene men jeg får ingen bra videoer og har ingen til og ta outfit bilder av meg så det går ikke. Finner ikke ladder'n til kameraet og telefonen min er fri for strøm, så det blir lite bilder fra dere. 


 VIKTIG!!!!!!!!!!!!

Men jeg lurte på en ting, vil dere at jeg SKAL ha en videoblogg hver sistedag i månedene. Da får dere jo mere oppdateringer. Som foreksempel 31. Desember, da kan jeg ha en video om hva jeg fikk i julegave? Dere bestemmer. Om dere ikke kommenterer ja til dette så blir jeg ikke og gjøre det. Men om jeg da skal gjøre det trenger jeg et BRA redigeringsprogram! Noen forslag? 

Nå burde jeg kanskje gå opp på rommene og rydde før mamma kommer hjem, så hun ikke klikker helt totalt. Har ingen bilder på pc'en så det blir ingen bilder i dag. Men jeg LOVER dere at det blir en photoshoot en eller annen gang. Nå går jeg og rydder, wish me good luck! 

- Vil du at jeg skal ha en FAST videoblogg hver måned? 
- Noen forslag til videoredigerings program ? 

- Blogges Karoline♥ 

Skoledagen

I morgest jeg stod opp var jeg fast bestemt på at jeg SKULLE ha med meg utebokse på skolen, men gjett hvem som glemte det? MEG!! -.-''
Jeg hater når jeg er så glemsk.  

Mandager er noen drit dager, " F.I.M.D!!! "  Står for, Fuck it's monday. Førstetime var helt grei vi så gjennom ukeplanen og hadde litt norsk. Så hadde vi friminutt hvor jeg ble baset, woho (NOT). Han bruker ALTID og plage meg HVERT friminutt, og denne gangen var jeg lei av og si i fra til lærerne så jeg gjorde noe med det selv. Han stod på en akematte for og vise hvor kul han var som kunne stå på matten hele veien ned bakken. Han kom seg ikke så langt på grunn av meg. Jeg trødde på matten hannes slik at han fløy på hau. Så tok han og spenna meg, så spenna jeg tilbake. Da så læreren at han tok luen min og hev langt av gårde full av snø, og han måtte hente den. Men han nektet, så hentet søskenbarnet mitt den og gav meg den tilbake. Da ble han sur på henne, og hun er en førsteklassing. Han tok og trødde på akematten hennes så hun stupte med hode sitt på en stein. Da ble jeg irritert, om han skal drive og hersje med familien min siden de beskytter meg så kan han bare reise og ryke! Det var da jeg gikk bort til han og bitch lappet han. Da fikk jeg base runden min pluss at han slo meg, men ypper du deg med familie eller venner får du dobbelt så hardt tilbake av meg! Jeg kom hjem pissblaut men mamma er ikke hjemme så hun har ikke merket noe. I tredje timen hadde vi Naturfag og fysiskfostring. I stedet for og ha fysiskfostring så fikk vi være ute og ake i akebakken. Nå sitter jeg her i morgenkåpen og ser på tv og chiller. 

Elsker og være hjemme alene :)

- Hvordan var din skoledag ? 
- Blogges Karoline♥ 

R.I.P

Hvil i fred Knerten, savner deg allerede. Da jeg fikk vite dette begynte jeg med en gang og gråte, jeg løp opp på rommet mitt og la meg under dyna og gråt til jeg sovnet. Du er det beste dyret jeg har hatt.

Dere lesere sjønner kanskje ikke at en katt kan bety så mye for meg, men jo! Knerten er den beste katten som finnes (syntes jeg da) Han døde i går, mor avlivet han. Han tisset inne i sengene og mor fikk nok. Far og Knerten hadde en spessiel kommunikasjon. Far var på sykehus da han fikk vite dette, han begynte og gråte akkurat som meg. Den første katten jeg hadde het Pinki, etter at hun ble sterilisert så klikket hun. Hun var rett og slett farlig, så vi kunne ikke ha henne mere. Da kom en fyr og skjøt henne. Jeg fikk vite noe helt annet, de fortalte at hun hadde blitt på kjørt men jeg fikk vite i går at det var ikke det som hadde sjedd da heller. Elena (søskenbarnet mitt) Kom hit i stad og spurte hvor Knerten var, jo han var død. Elena begynnte og å gråte. Vi har begravd han i hagen, jeg og Elena har tent et lys og sotte på graven. Kommer til og savne han, og jeg vil alldri glemme deg Knerten! 


 
Savner deg så sinnsykt mye! Hvil i fred katten min :'(

 
Du er den beste! :( 


- Blogges Karoline♥ 

Hva skal de neste 3 innleggene handle om ?

Nå aner jeg virkelig ikke hva jeg skal blogge om så dere får bestemme hva de tre neste innleggene skal handle om. Så bare si ifra, blir de jeg syntes er best jeg tar da :) 

- Hva vil du jeg skal blogge om  ? 

- Blogges Karoline♥

 Kosekvelden ja

 

Ja, da var jeg hjemme igjen fra kosekvelden på skolen. Det var helt greit, det var sikkelig flaut siden vi måtte lage en egen sang med melodien Lisa gikk til skolen. Sangen måtte inneholde disse 4 ordene: Flott, Kake, Bake & Smake. Husker ikke hvordan den var men jeg tror den var noe som dette: Nå har vi baket kake, håper den vil smake. Den smakte kjempe godt og det var jo kjempe flott. Eller noe slikt, aner ikke. I morgen har jeg gitar øving. Skal spille på konsert den 16. Desember, på bursdagen min :) 
 Den 15. Desember så skal HELE familien i Vesterålen til Sortland på julegave shopping. Skulle egentlig lamme Ida i morgen etter skolen og gitartimen. Men neida, mamma får ikke lønning før mandag og jeg er akkurat blitt blakk... Koselig.no (NOT)... HATE IT! 

Er enda hos Elena. Mamma kom også på kosekvelden selv om hun er på jobb. Jeg, Ida og Elena satte på mamma hjem til tante i sykebilen. Hun satte på blålysene og Elena ble skikkelig glad. Alle sammen bare stirret skikkelig. Men nå skal jeg og Ida ut og gå tur med søteste Nikko gullet, hade.

- Hva har du gjort i dag ?

-  
Blogges Karoline♥

 
Søt ikke sant? 

Kosekveld på skolen

Nå skal jeg snart på kosekveld på skolen. Det eneste lærerne har sakt til oss er det at hele skolen vil bli delt opp i grupper så skal foreldrene være på gruppe med barne sitt og randome elever. Vi blir på gruppe med en fra alle klassene tror jeg, om jeg sjønte det riktig. Så skal vi bruke de gruppene til en slaks aktivitetsløype inne på skolen. Det skulle ligge en post inne på hver klasserom og inne på doene. Jeg sitter på nettet og redigerer et bamse bilde nå, det er vanskelig og bestemme seg hvordan det skal være. Bildet får dere når innlegget er ferdig. Kosekvelden begynner klokken 17.45 og slutter klokken 20.30. Elena har sotte på et samisk idiotisk program som ikke gir noen mening. Det er bare 8 dager igjen til bursdagen min! Hater og ha bursdag så nært julaften. Syntes virkelig synn i de som er  født på julaften eller nyttårsaften. Men nå må jeg gå og fikse meg. Her er bildet, er litt lite men. 


 

- syns om bildet ? 

- Blogges Karoline♥ 

Elena

Nå sitter jeg hos Elena, som jeg er søskenbarnet til. Vi sitter og ser på disney channel på good luck Charlie (?). Jeg er her siden mamma er på jobb og mor på Stokmarknes. Vi har spist middag,  joikabloller, pasta og potet. Var ikke det beste jeg hadde smakt, men godt. Nå satte Elena akkurat på radioen på tv, og herregud hvor jeg skvatt.  I går var siste fotballtrening før jul, buhu. Jeg har så sinnsykt vondt i halsen, tror jeg begynner og bli forkjølt. Elena er skikkelig hekta på I Carly så det sitter vi og ser på. Men nå vet jeg ikke mer og blogge om. Snakkes senere. 

- Hva skal du i dag ? 

- Blogges Karoline♥ 

Svar på spørsmålsrunden kommer på fredag!

Overskriften sier allt, forklarer senere. Natta <3

Spørsmåls runde !

Nå skal jeg ha en spørsmåls runde, og nei jeg svarer IKKE på video! Spør om hva dere vil, avslutter med 25 spørsmål. 

- Noe du lurer på ? 

- Blogges Karoline♥

 Ooh yeeah

Heeey, sjer'a ? 

Jeg er så hyper som jeg kan bli! Nå sitter jeg og ser på Beverly Hills 90210, det er faktisk et sykt bra program annbefales virkelig. Mamma sitter og ser på ekstrem oppussing usa, wow for et rom sier jeg bare. Elsker slike program. Jeg har brukt 1 time på dette innlegget, har holdt på med så mye annet. Nå er jeg med i to konkurranser. En på bibses.blogg.no (gidder ikke linke) Og en på blogg.no. På bibses kan man vinne 20 sol kort fra brun og blid. Om du vil være med så er det bare og gå inn på bloggen. Siden jeg skal være med på den på blogg.no, så må jeg legge inn en kode. Den fører dere rett til konkurransen men den kommer i et annet innlegg. Fri for strøm hade.

Lite blogging

Hei søtinger. 
Jeg beklager virkelig for så lite blogging som det har vært. Nå sitter jeg og ser på One Three Hill og kjenner at jeg blir irritert! Jeg gidder ikke å skrive grunnen her, men det er på grunn av OTH. Jeg har vært sammen med beste Yvonn fra lørdag til søndag, har vært den morsomste helga på lenge. Er så sykt irritert på busssjoføren vi hadde i dag også. 
1. Vi må gå 1 km før vi kommer oss til der bussen er.
2. Han glagde på at jeg ikke vistest på morgenen men jeg hadde jo en stor refleksvest på meg!
3. Sist men ikke minst, han klagde på at jeg trykket for sent på stopp knappen når jeg skulle av når jeg liksom trykket ca 100 meter før!
JEG HATER når bussjoførene ikke er i godt humør.  Jeg sitter på tlf / telefonen og hører på musikk? EEH... 
Jeg har hatt latterkrampe i nesten hele dag, jeg har ledd av ALT. Da læreren spurte om jeg kunne lese et stykke i RLE boka så klarte jeg det ikke siden jeg måtte le. Siden mamma er hjemme i dag så skal jeg på trening både i dag og i morgen. Jeg har ikke fått noe i kalenderen i dag siden mamma er på jobb. Det var en dag her for ikke så lenge siden  at jeg ble skikkelig godtesyk, så jeg spiste opp nesten hele sjokoladekalenderen min, haha. Jeg har tre kalendre, en pakkekalender, en flaxkalender og en sjokoladekalender (som nesten er tom). NÅ er jeg bare VELDIG forbannet på Lucas i OTH. Men nå må jeg gå og rydde, mamma sier at jeg ikke får dra på trening før jeg har ryddet ferdig rommet mitt. I dag på skolen så skulle vi google oss selv, da fant jeg ut at jeg har hatt 11 blogger, omg! Der var verdens styggeste bilde av meg, men siden jeg er glad i mine lesere så skal dere få se bildet.. Er jeg ikke snill med dere?

Her er det utrolig stygge bildet mitt : 


- Hva syns du om bilde ? 

- Blogges Karoline♥ 

Kjeder meg delux

Nå sitter jeg enda på stasjonen jeg skal ligge her til i morgen. Yvonn skal ligge her til mandagen tror jeg. Jeg har så lite og gjøre at jeg sitter på Gosuper modell #No hard feelings. Jeg sitter på face, gosupermodel også ser jeg på trekant. Her har vi det morsomt, haha not. Jeg kunne virkelig ikke tenkt meg og være med på trekant, kunne du? Dere MÅ prøve det. Ikke gi opp før dere har gjort ferdig level 3, det er da det virkelig er morsomt. Spillet finner du <<HER>> PRØV DET! 

- Har du prøvd det  ? 

- Blogges Karoline♥ 

På stasjonen

Hei søtinger, nå sitter jeg på stasjonen samen med Thea og Yvonn. Men nå drar Thea, HADE :( 
Jeg sitter på facebook og spiller Icy Tower og chatter på msn, og svarer på alle spørsmålene mine på formspring. Trykk <<HER>> for og gå inn på formsprigen min. Jeg har vært på konsert med Bø Gospelkor. Jeg skulle ta med kameraet mitt, men jeg klarte selvølgelig og glemme det. Flink eller ?!
Men nå har jeg ikke mer og blogge om, kanskje flere innlegg senere om jeg gidder.

- Hva har du gjort i dag ? 

- Blogges Karoline♥  

Some of you should learn from this !

Just because her eyes don?t tear doesn?t mean her heart doesn?t cry. And just because she comes off strong, doesn?t mean there?s nothing wrong.

This is as true as it can be, people think before you say something! 

Don't fucking judge me before you even know me.

Think of what your saying before you say it out loud!

 

Be your self everybody else is taken. 

Be your self, that's what people like about you!


- Hva syns du ?
(Første tok jeg fra DENNE linken) 

- Blogges Karoline♥ 

 

Bursdags gave

I dag har dagen vært som normal, nesten. Alle sammen syns jeg er så flink og synge?! Hvor har dere det ifra? På onsdag ødela jeg foten min helt, og i går ødela jeg arma mi.. Flinke meg.. På onsdag så spurte mange meg om jeg kunne gå i dame/jente spagaten, så sa jeg ja. Så måtte jeg bevise det så gjorde jeg det. Så skulle de vise alle at jeg kunne det. Så sa de at jeg skulle vise læreren min det siden hun gikk forbi, og akkurat da når jeg viste det til henne så låste foten min seg eller noe. Bak låret mitt er det stein hardt, og jeg kan ikke løpe og jeg halter når jeg går. Sjønner ikke helt hva som har sjedd. I går så skulle Joakim, Martin, Sigurd og Målfrid binne føttene mine og hendene mine sammen med et tau. Så hang det tau fra hendene mine ned på bakken, den tok Martin og dregde i slik at jeg datt med albuen rett i gulvet. Albuen min er helt blå og jeg har en stor kul. I går så var jeg hos Else siden gudmor Anja og gudmor Jenny kom i fra Oslo og Toten for og gi julegave til folkene. Jeg fikk bursdags gave hos dem. Det var den BESTE bursdags gaven jeg har fått, ja faktisk. Har ikke kameraet mitt her så jeg får heller skrive hva jeg fikk. 

1. Justin Bieber CD, mistletoe.

2. Justin Bieber skjorte. 

3. Parfyme.

4. Neggelakk.

5. Mascara.

6. Eyebrow liner

7. Eye liner.

8. øyenskygge.

 

Var en av de beste parfymene jeg har. 

Nå er jeg hos mor, mamma er på jobb. Så kan bli ganske mye bloggning. Jeg har egentlig ikke bursdag før 16 desember men siden de kom så fikk jeg åpne den.

-  Nåår har du Bursdag ?

blogges Karoline♥

hits