Thailand part 3 ( Krokodille og Kobra show)
- Tycks  ? 


- Blogges Karoline♥

Thailand part 2 ( Dyre show )- Syns ? 

- Blogges Karoline♥

Thailand part 1 (Frosk i hagen)

Som sikkert ikke mange av dere vet så har jeg vært i Thailand i sommerferien. Jeg var der i 1 måned. 1 uka var jeg i Kong Khen. 3 uker og 2 dager i Hua Hin. 5 dager i Pattaya. Det er den beste ferien jeg har hatt! Når vi var i Kong Khen, så dro vi på besøk til besteforeldrene til Orn. Det var sykt koselig der, men fålket eide ikke hygiene (?). Møtte mange folk, og flaks for meg at jeg kunne snakke litt thai så jeg forstod noe, haha. Savner det : ( 
Jeg hadde selvfølgelig med meg kamraet. Men Orn klarte og slette alle bildene mine som jeg hadde tatt i Kong Khen. Men bildene fra Hua Hin og Pattaya har jeg. Tok ikke så mange bilder fra Pattaya, og har ikke fått lastet alt over på pc'en enda. Så det er ikke alle bildene dere kommer til og få. 
Her kommer noen bilder, det blir to innlegg dette er del 1.

FROSKEN I HAGEN. 

 Snart til skolen IGJEN

Nå er jeg kommet hjem fra skolen, men neida. Klokken 17.00 så skal jeg være på skolen igjen, kommer hjem igjen klokken 19.30. Huff, det er ille. Hater og være på skolen men nå må jeg tilbake dit. Grunnen til at jeg må dit er siden på ukeplanen vår som vi fikk forje uka sto det en sånn bestilling slapp der foreldrene kunne bestille rundstykker eller fuglematere, så det skal vi nå på skolen og lage mere av. Mamma sitter og snakker i telefonen med beste Gudmor Anja om hva hun skal kjøpe meg i julegave så hørte jeg " Ja det gjør hun sikkert, hun elsker jo Justin Bieber, Justin ditt og Justin datt! " Nå er jeg så glad som jeg  tror jeg aldri har vært før. Men nå skal jeg snart til skolen, så jeg skal bare sminke meg litt. HATER regnet... Gleder meg så utrulig til det blir sommer. Elten så skal jeg til pappa, eller så skal jeg og mamma til Bulgaria. Jeg vet at jeg ikke har tatt day 9 og hoppet over noen, men day 9 blir bilde fra google. 


 DAY 9- Mobilen din. 

Dette er da min mobil. Jeg har to mobiler som jeg bruker, begge to e noen drit mobiler! Ønsker meg ny, men neida.

Sony Ericsson W595

 

Nokia C6 

- Hvilken telefon har du ? -
Blogges Karoline ♥

Blogger jeg leser !

Therese : Direktelink


Anna : Direktelink


Erica : Direktelink


Tuva : Direktelink


Ida Emilie: Direktelink


Andrine : Direktelink
 

KP og Lille MJ : Direktelink

- Leser du noen av de bloggene ? 

-
Blogges Karoline♥ 

the world's coolest overskrift! (Andrine)

^
|
|

Er ikke bare det verdens kuleste overskrift eller hva.
Er hos mor og har akkurat avsluttet web samtalen med Emilie. Mor sin web er klikk den er opp ned, så nå har jeg et oppned profilbilde på facebook, haha. Andrine har en spørsmålsrunde på bloggen sin, spam henne med spørsmål! trykk <<HER>> for og gå inn på bloggen hennes. Dagen min er blitt litt lysere siden jeg har verdens beste venner til og trøste meg. Loveu people! Dere er bare best. 

Knerten ligger bak meg og sover. Tidligere i dag så kloret han meg på armen.  Andrine er en fantastisk person. Har kjent henne siden jeg var pitte,pitte liten. Kommer aldri til og glemme henne, hun er bare best. Både jeg og henne hadde satt veldig stor pris på om dere kunne kommentert på bloggen hennes. Om det er noen som lurer på hvilken blogger det er jeg leser så kommer det i det neste innlegget jeg lager. Som kommer nå straks om jeg gidder. 

-
Har du katt  ? 

- Blogges Karoline♥
 
oppnedbildet :
 

FML !! (mobbing)

Ja, som dere kanskje så i det andre innlegget så er livet mitt et rent helvette. Det er noen som spør meg på facebook hva årsaken er, først ikke spør på face spør heller her. Men grunnene er det at på skolen så hadde vi gym og svømming men så i svømmingen så spillte vi på en måte handball. Så løstnet bikinien min, og da dukket alle guttene med dukkemaske for og se. Den hadde løstnet bake på ryggen og rundt nakken, så jeg klarte ikke feste den. Jeg ropte på en av svømmelærerne om hun kunne knyte så gjorde hun det, thank good. Så nå blir jeg mobbet for det. Med mobbet mener jeg at folk kommenterer det hele tiden. Så når jeg kom hjem så skrev Aleksander til meg at det var slutt, jeg ble totalt knust og det er jeg enda. Så spurte en av kompisene hannes om vi skulle være sammen, så beklaget jeg og sa nei. En liten stund etterpå så fikk jeg melding på facebook fra en annen gutt "sammen?" Og jeg sa nei. Nå er begge de to sure/sinte på meg. Det om at jeg blir mobbet er ikke første gang, hver dag blir jeg mobbet på skolen, og det er altid en som slår meg. Tror kanskje dere vet hvem et er ja. Det med at jeg har kuttet meg didligere det er jo sant, har noen stygge kutte merker som jeg angrer på at jeg lagde. Etter den dagen og frem til nå og tydeligvis lengre, så blir jeg kalt for emo. Det er ingenting som sårer meg mer enn og høre at noen kaller meg for det. Det med selvskading har ingenting med emo stil og gjøre. Greit nok emoer kutter seg, men ligner jeg på en emo? nei, sminker jeg meg som en emo? nei, er stilen min emo? nei! Så hvordan kan dere som sier at jeg er emo si det?! Vet dere i det heletatt hva en emo er da? Jeg blir så provosert (?) at det er sykt! Det er ikke bare dette som har sjedd men resten vil jeg helst holde for meg selv. Jeg vet at dette blir et stort klage innlegg, men det måtte sies. Jeg er så dønn lei dette, alle som sier det, kan dere ikke bare slutte! Hva er meningen med det?  Å få en person til og føle seg dom, og såret. I såfall er det bare domt. Og ja jeg er en av de som er imot mobbing! Alle dere mobbere, slutt med det. Jeg kjenner en person som er savnet så sykt. Hun tok selvmord siden hun ble mobbet på skolen og ble slått. Så om dette er målet deres, og ødelegge livet til andre så annbefaler jeg dere til og slutte for deres eget beste! Nå er jeg ferdig og har fått sakt det jeg skulle. Jeg håper noe av dette jeg sa hjelper dere mobbere der ute til og skjerpe dere. 

 

- Hva syns do om mobbing ? For eller imot ?


-
Blogges Karoline♥ 

Norsk (HJELP)

Ja, nå sitter jeg med norsk leksa hvor vi skal lage en reklame om en sjokolade. Noen som vil hjelpe meg med og finne et navn til sjokoladen min? ANER ikke hva den skal hete! I dag har vært den værste dagen i hele mitt liv, fml ! 

You know my name, not my story. You've heard what I've done, not what I've been through. Be in my shoes,you'd fall in the first step.

-
Hater du livet ditt også ? 

- Blogges Karoline♥ 

Nytt design

Da har jeg nytt design IGJEN.. Ikke si at dere går lei av designene mine, får jeg er faktsik veldig flink til det og skifte design. Såå legg igjen en kommentar om hva du syntes om Merete sitt design. - Hva syns du om designet ? 

- Blogges Karoline♥


 

Knerten

Som kanskje ikke alle av dere lesere vet, så har jeg en katt. Han heter Knerten og er født 29. juli. Han ligger nå på fanget mitt og koser seg.  Jeg syns jo selvfølgelig at han er verdens fineste katt! Så da tenkte jeg det at dere skulle få se den søte katten min. <3

 

- Hva syns dere om Knerten ???


-
Blogges Karoline♥ 

Julegrantenning (?)

Nå har jeg vært på julegrantenning (?) Var noe av det kjedeligste jeg har vært med på, flaks for meg så var der folk og henge sammen med. Jeg fikk gave fra nissen/ truls ! :D 
 Vi har altid to nisser der. Den ene var Truls og den andre var Ole Jørgen. Jeg har ikke så mye og blogge om egentlig, men hvor er ønskene om videoblogg???
Nå sitter jeg og koser meg med tortilla chips og coca cola, haha. Det er faktisk sykt godt. Mene nå vet jeg ikke noe er og blogge om. Så, blogges sikkert senere.

- Har du vært på julegrantenning (?) ? 

- Blogges Karoline♥

 

Øhh ??

Da har nyhetene/Været sakt at Berit skulle komme hit, jeg har ikke sett henne. Ikke det at jeg vil at hun skal komme og ødelegge noe, men er sykt digg med mye vind å være ute samtidig. Er jo mange plasser Berit har ødealkt hus og slikt. Har en del slektninger på Værøy, som har/hatt Berit på besøk. De hadde det ikke så veldig koselig som dere kanskje ser på nyhetene. Er jo ikke bare der det har gått galt. Men det kunne jo vært verre. Jeg og mamma satt og så på Ønskedrøm eller noe slikt på tv2. Fortsetter etter nyhetene, faktisk litt interessant. Idag har jeg bare ryddet gjesterommet/soverommet. Jeg ommøbelerte (?) litt, vasket osv,osv.. Jeg har ikke hatt tid til og blogge tidligere i dag, men kommer nok flere innlegg senere. Nå skal jeg se ønskedrømmen. 

 
-  Har Berit vært hos dere ? 

-
Blogges Karoline♥ 

BERIT !

Nå er Berit virkelig uttafor døra. Vi mobbet rektoren vår siden hun het Berit. Så var hun ute sammen med oss i det lengste friminuttet. Så begynte det og blåse, og komme regn. Vi bare :" Berit, gå inn vi vil ikke ha deg her du lager så masse vind!" Så ble hun sånn passe irritert. Men jeg er skikkelig trett, så jeg gidder virkelig ikke å blogge. Beklager, men jeg har bare ikke krefter! 

- Har Berit vært hos dere ? 

- Blogges Karoline♥

 

Day 8- Hva jeg har i sminkemappen min

Nå får dere bilder fra google, for jeg gidder ikke vente, heldigvis for meg vet jeg akkurat hvilken sminke det er jeg har i sminkemappen min. 


 Max Factor Foundation 2 in 1. 

 Bahama mama solpudder som nesten er tom :( 


Leppestift som ligner på denne, men er fra max factor.


Concealer fra L'oreal.


 Tror dette var alt. 

- Hvilken sminke bruker du ? 

- Blogges Karoline♥ 

Drømmemail

Har du en drømmemail du vil få fra en spessiell person, det har jeg ! 
Dette er da en konkurranse du kan være med på for og vinne forskjellige premier, for og være med på konkurransen trykker du på bildet under innlegget  :) 

Her er min !
ps : ikke god i engelsk  

DETTE ER BARE KØDD! IKKE TA DET PESONLIG!  To ; Karoline 
From ; Justin Bieber
 
I have seen all of the messanges you have sent me, i really love them. When i did go in to your profile on Facebook, i was in shock. You are the most beautiful girl i ever seen!  I wish you would come on one of my concert, so you can be my one less lonley girl. So here you have 2 tickets to my concert in London and 2 flytickens to London. I really wish you could stay with me forever. Roses are red, violets are blue and you know i love you ! I know i have not met you, but i really got falling inlove when i looked at your profile picture, i can't explain how much you mean to me! You are much more worth than Selena! Hope you can come to my concert in London and since you have 2 tickets you can bring a friend! 

xoxoxo Justin Bieber ! <3


 - Har du en drømmemail du vil få fra en spessiell ? 
 
-
Blogges Karoline♥ 

Klikk på bildet eller linken nedenfor for å se hvordan du kan bli en bli med i drømmemail-konkurransen til Hotmail! Det er mulighet å delta både for bloggere og lesere!

Klikk her for mer info!

Storm, WOHO !!

Nå er det storm ute, det var det i natt også + på skolen. Om natten er det bare sykt skummelt/ ekkelt. Men om dagen/skolen er det sykt fun! Haha dette kan kanskje høres litt unormalt ut men på skolen så hadde jeg en bergansjakke og en stormberg boblejakke på meg. Men jeg brukte boblejakken til og flyke i vinden med, haha. Det gjorde de fleste, så jeg hev meg med og fant ut at nå har jeg noe og gjøre når det er mye vind ute! Mamma står og lager Vok (?). Er ikke så veldig glad i det, men det er spisende. Jeg har nettop spist en klementin/mandarin, haha ser ikke forskjellen på de. Jeg har enda ikke fått noen videoeksempler vist jeg  skulle lage video.. Jeg kommer definetivt ikke til og lage noe video om dere ikke vil det, så kommenter i vei om hva jeg kan videoblogge om eller skrive om. Jeg har så sykt lite og gjøre idag såe, hadde ikke gjort meg noe om dere kunne si noe jeg kunne skrive om eller ja.. Jeg har fremdeles sminken min hos mor, så day 8 kommer ikke idag. Tar heller day 9, og minn meg på day 8 i morgen om dere gidder, haha. Men nå skal jeg spise ! 

- Hva kan jeg lage videoblogg om ? 
- Liker du stormer? 
- Liker du Vok (?)

- Blogges Karoline♥

 

Videoblogg (not)

Nå sitter jeg og filmer videoblogg med telefonen men det går ikke så veldig bra. Denne videoen kommer ikke ut på bloggen for og sidet sånn. I morgen på skolen skal vi ha musikk og da har musikklæreren sakt at vi skal ha ukenslåt. Det er da en gang da vi skal finne en sang og presentere, jeg tar selførgelig (?) Justin Bieber- Mistletoe, gidder ikke legge ut video av sangen enda, let heller litt rundt i arkivet og finn overskriften "Julestemning hvor ?"  Så finner dere sangen Mistletoe. Nå som jeg egentlig skal rydde men ikke gidder så sitter jeg med telefonen i genseren og filmer at jeg skriver dette innlegget, haha. Det er drit stykt vær ute, det er storm :( 
Er uværsredd, var morsomt og være hjemme alene når det var lyst ute men ikke nå.. Nå er det bare skummelt, men er så utrolig glad  for at mamma er kommet hjem. HATER når det er så sykt stykt vær ute. Er det noe jeg virkelig ikke liker så er det akkurat det at det er dårlig vær ute. Mange sier bra " finnes ikke dårlig vær, bare dårlige klær" Vell, ikke i dette tilfellet. Nå er det dårlig vær og jeg er ikke redd for og få vind i håret og regn på meg? Nei, jeg er redd for at vinden skal blåse ned huset eller noe slikt!  Nå sitter jeg og hører på mange cover sanger, haha. Lite og gjøre her ja. Dette ble faktisk et litt langt innlegg, men det er nok bare fordi jeg er i litt skrivehumør akkurat nå. Kanskje jeg skal starte med leksa mi nå, når jeg er så godt igang i skrivingen? :) Det rister i veggene, nå er jeg sykt redd. Men nå skal jeg gå ned til mamma, haha. Neida jeg SKAL rydde meg ferdig, eller så setter jeg meg ned og ser på en ny film jeg har fått av mamma. Jeg legger ut bilde av den under, om den er på google. 

 
Slik ser coveret (?) ut . 

Om noen lurer på hva dette "(?)" betyr  så betyr det (?) = Aner ikke hvordan det skrives. 

 

- Har du sett denne filmen  ? ?
- Liker du Justin Bieber ?

-
Blogges Karoline♥ 

Der var den ødelakt..

Ja nå er jeg så flink å ha knust senga mi, flink eller hva? 
Jo altså, jeg satte meg i senga og kjente det var så mykt (senga mi er hard) så kikket jeg under senga der var plankene falt av. Så skulle jeg sette dem på plass, men neida der knakk jeg dem. Er ikke jeg flink?!  Nå er jeg nødt til og ligge inne på gjesterommet, med en skikkelig myk seng eller på gulvet. ELSKER og ligge der det er hardt, men gulvet  er så kaldt.
Se denne senga ligner på min jo : 


Haha, var ikke helt ulikt nei. 
Nå ligger jeg i senga og skal egentlig rydde, men det gidder jeg ikke, haha. Men nå MÅ jeg, for mamma kommer hjem. Jeg har også ødelakt mere idag. Jeg ødela foreksembel favorittlyset til mamma på en eller annen måte, eller det er ikke et lys, det er et glass som man har rundt et lys, flink og forklare haha jeg vet! Jeg gikk ned i stua fordi at mamma var kommet hjem, så ser jeg bare masse glassprått (?) på gulvet. Mamma ble ikke veldig happy for det. Men nå må jeg begynne og rydde, seriøst! Kan lage en videoblogg mens jeg rydder, haha. 

- Skal jeg det ?

- Blogges Karoline♥ 

Gul Eventyrbrus

Har dere sett gul julebrus før? Vell akkurat det sitter jeg og drikker nå, er utrolig godt. Mamma er på Sortland, og jeg sitter hjemme. Men hun dro før jeg kom hjem fra skolen.  Om dere vil jeg skal lage videoblogg om noe, så si ifra. I'll do allmost everything for the blogg!<3 

Er ikke i verdens beste skrivehumør denne uken har jeg funnet ut, så hadde ikke gjort meg noe og videoblogge. Men dataen min er klikk så jeg kan ikke redigere videoer. Så det blir en uredigert video, om jeg skal lage. Aner ikke hvordan det blir og gå, men kan jo alltids prøve, haha. Blir nok en sykt klein video, men whatever. Men da trenger jeg hjelp fra mine kjære søte beste lesere til og bestemme hva jeg skal videoblogge om. 

Jeg og Ida har ikke vert sammen siden vi begynte på må gjøre videoen, men skal se om vi ikke får tid til videoen. I dag har jeg bare sett på tv og sotte på data, skal snart gå og gjøre pliktene mine..  Jeg har glemt kameraet mitt nede hos mor, så jeg kan ikke legge ut noen bilder av den gule eventyrbrusen. Day 8 kan heller ikke komme i dag, jeg har glemt sminken min hos mor også. Nå meg jeg bruke bare mascara :S 

Nå skal jeg bare chille max ! :D - Har du smakt gul eventyrbrus ? 
- Har du en idè om hva jeg kan videoblogge om ? 

- Blogges Karoline♥

Day 7 hopper jeg over !

Jeg dropper day 7, dere får den kanskje imorgen. Siden jeg er hos mor så har jeg jo ingenting her.  

Day 6- Antrekket mitt idagIngen trening i dag heller :(

Heii bloggen.. 


I dag skulle jeg egentlig på fotballtrening men så hadde mor tatt bilen og mamma er på jobb så jeg har ingen til og kjøre meg. Mamma ringte og spurte Christian om han kunne kjøre meg, men han var på Sortland så han rakk ikke hjem. Men om han rakk det skulle han hente meg. Treningen starter nå om 2 minutter, klokken 18.30 - 20.00 Har vi trening, og den går jeg glipp av :( 
Jeg var ikke på treningen sist tirsdag og heller ikke i går og jeg kommer meg ikke dit i dag. Tror treneren er litt skuffet over meg nå. Jeg har ALLTID dratt på en av treningene, men denne gangen kommer jeg ikke. Siden jeg bor så langt unna så kan jeg ikke gå og heller ikke sitte på noen. Men jeg gleder meg så sykt til at fredags treningene også starter. Da har vi trening 3 dager i uka, sykt digg! Da har mamma sakt at om hun er på jobb på noen av dagene så kan hun kommer og hente meg etter skolen også er jeg bare hos henne til treningen starter. Men nå skal jeg bare chille. 

- Spiller du fotball ? 

- Blogges Karoline♥ 

Hvordan overføre sanger fra Youtube til blogg

Når du skal overføre en sang fra youtube til blogg så er det bare og følge disse bildene! :) 

 Step 1 : Step 2 :


Step 3 :


Step 4 :


Step 5 :


Step 6 : 


Step 7 :- Fårstod du det ? 

- Blogges Karoline♥

Konkurranse

Nå er jeg med i en konkurranse, igjen! Denne gangen er det blogg.no som gir bort 6 Braun Silk- èpil. For og være med i konkurransen trykker du på bildet under. Har aldri vunnet en konkurranse før, bare på KP sin blogg. Men den ga jeg bort til Melkjohnsen.blogg.no som konkurranse men bloggen ble slettet, og den konkurransen har jeg tenkt til og ha her også. Men back to blogg.no sin konkurranse. Om DU deltar i konkurransen etter og ha lest det på min blogg at det er konkurranse så må du selførgelig gi meg premien, neida bare tuller. Dere skal få beholde den. Skal ikke ha noe juksing her. Nå kommer day 6 and mabye day 7. 

- Er du med i konkurransen ?? 

- Blogges Karoline♥
 

Braun Silk-épil Dual 7891 WD er en oppladbar, toveis epilator med Gillette Venus teknologi som gir et langvarig silkemykt resultat på legger og kropp, i ett strøk. Blogg.no deler ut 6 stk. Klikk på bildet eller linken nedenfor for å se hvordan du kan vinne en!

Klikk her for mer info!

Blomster bilder fra kamra'et.- Syns  ? 

-
Blogges Karoline♥ 

Nytt design

Nå har jeg et nytt design som jeg er veldig fornøyd med. Som dere ser så er det ikke jeg som har laget headeren det er hun <<HER>> og det er heller ikke jeg som har laget designet mitt, det er hun <<HER>> Jeg forstår meg bare ikke på HTML, og jeg er ikke flink på headere. 1 Desember, da skal jeg fikse en jule header til dere, og litt sånn juleaktig design. Men hva syns dere om desinget ? 
- Tycks ? 

- Blogges Karoline♥ 

 

Day 5 - Noe du savner

ÅÅH.. Det er så sinsykt mye! Det jeg savner mest er vell da hele gjengen var sammlet på Stokmarknes! 
Gidder ikke skrive alt annet jeg savner. Her kommer et bilde fra 17 mai. Er ikke alle som er med, men alle var der.  Fra venstre : Sander, Fredrick, Jørgen, Orn, Kristine, Benedikte, Joacim, Tobias, Emilie, Mia, Amalie, Andrine & meg. 
(link på Kristine og Mia) 

- Noe du savner ? 

- Blogges Karoline♥

Day 4 - Noe jeg gruer meg til

Det jeg gruer meg til er selvførgelig det og få tannregulering. Mange sier det er vondt og andre sier det ikke er det. Men noe de alle sier er det at det gjør vondt de 2-3 første ukene. Jeg får frysning bare ved tanken på det. Mamma sier at jeg må få det etter jul. Jeg vil ikke ha tannregulering når jeg komfimerer (?) meg.  Mene nå skal jeg ta day 5. 
DET ER FIKSET ! JEG KAN LINKE IGJEN! ;D


- Er det noe du gruer deg til ? 

- Blogges Karoline♥

 
...... 

Hos Mor

Heia bloggen, siden mamma er på jobb så er jeg hos mor. Er alltid her når mamma er på jobb. Far er i Bodø på sykehuset, aner ikke hva han gjør der men det kan gjøre det samme. Siden far er på sykehuset og har tatt bilen og mamma er på jobb, vil det si at jeg ikke kommer meg på fotballtreningen. Men jeg skal nok overleve, siden vi har trening imorgen også. Jeg kommer til å hoppeover day 3 siden jeg er hos mor, og parfymene mine er hjemme. Dere får heller day 4 og kanskje day 5 idag, er ikke helt sikker. Om det er noen som vil lage design til oss, så er det bare og kontakte meg på facebook. Siden jeg ikke kan linke så får dere kopiere og lime inn : www.Facebook.com/karoline1234 . Kanskje header også om du har tid. Idag kommer nok dagen min til og gå til pc, som vanlig. Om innleggene mine kjeder dere så er det nok fordi at jeg neste aldri er ute og siden jeg ikke gjør noe spesielt om dagene. Men jeg skal prøve å gjøre det beste utav det. Nå kommer day 4.Blogges Karoline <3

Justin Bieber konkurranse !

Bloggen min er enda klikk så jeg får ikke linket. Men jeg er med i en konkurranse der jeg har så sinnsykt lyst til og vinne! www.Bibses.blogg.no , Elsker dere! Er fast leser på bloggen demmes. Har ikke vunnet på noen av konkurransene demmes, men håper på at jeg har lykken denne gangen, never say never! Sjekk bloggen da vel, og meld deg på du også!blogges Karoline

Day 2 - Mine tre yndlings sanger akkurat nå

Hvordan ta Screenshot

hvordan man tar bilde av data skjermen. STASJONER PC 1. Hold inne CTRL + Prnt Scrn SysRq samtidig. 2. Gå inn på paint fr.eks og lim inn. 3. Lagre på dataen, og du har det. BÆRBAR PC 1. Hold inne fn + Insert/ prt sc 2. Gå inn på paint fr.eks og lim inn. 3. Lagre på dataen, og du har det.

Day 1 - Peneste bilde av degDette er det fineste bildet av meg. Som dere kanskje ser så har jeg ikke så mange bilder av meg selv siden dette er det peneste. - Hva syns du ? blogges Karoline <3

40 days challenge

Day 1 - Et av de nydeligste bildene av deg
Day 2 - Dine 3 yndlingssanger akkurat nå
Day 3 - Parfymene dine
Day 4 - Noe du gruer deg til
Day 5 - Noe du savner
Day 6 - Antrekket ditt i dag
Day 7 - Det du kjøpte deg sist
Day 8 - Hva har du i sminkepungen?
Day 9 - Mobilen din
Day 10 - Din verste uvane
Day 11 - Rommet ditt
Day 12 - Sminken du bruker
Day 13 - Et bilde fra i dag
Day 14 - Noe du gleder deg til, og hvorfor
Day 15 - Ti ting du ønsker deg
Day 16 - Et bilde av deg når du var liten
Day 17 - En artist du liker (jente)
Day 18 - En artist du liker (gutt)
Day 19 - Et bilde av håndskriften din
Day 20 - Smykkene dine
Day 21 - Et sted du vil til akkurat nå
Day 22 - Din favorittscene i en film
Day 23 - Et bilde av deg selv i dag
Day 24 - Lommeboken din
Day 25 - Et bilde av deg selv for 3 år siden.
Day 26 - Ti ting om deg selv
Day 27 - En sang du virkelig er lei
Day 28 - Noe du ikke forlater huset uten
Day 29 - Din favorittblogg
Day 30 - En matrett du elsker
Day 31 - Dine favoritt sko, kjoler og jakker
Day 32 - En ferie du vil på igjen
Day 33 - En sang som får deg til å gråte
Day 34 - Noe du er redd for
Day 35 - Hvordan ordner du håret ditt?
Day 36 - Favoritt outfiten din
Day 37 - Hva har du som bakgrunnsbilde på dataen din?
Day 38 - En ting du aldri kommer til å gjøre
Day 39 - Alle premiene du har vunnet
Day 40 - Favoritt serie(r)

Emilie Snuppa mi

Du er en helt fantastisk jente, som jeg er blidt utrolig glad i. Du er utrolig søt og snill! Er så utrolig glad for at jeg møtte deg, hva skulle jeg gjort uten deg jenta mi?! Savner deg noe sykt Emilie! Håper du kan komme til Bø en gang eller jeg til Melbu. Haha, av en eller annen grunn er det bare Melbu folk som har sier at jeg må skrive om dem, men back to you. Husker ikke første gangen vi møttes men jeg husker når vi var ute i Nesset med Andrine, i hallen. Når vi sto på banen inne på kiosken, jeg husker ALT. Jeg kommer ikke til og glemme det heller. Håper vi får flere minner sammen, og at vi møtes oftere! Er så sykt trist at vi bor så langt unna hverandre. Kanskje en helg at jeg kan ligge hos deg eller du hos meg, jeg aner ikke. Men i jeg savner deg noe sykt Emilie! Vi må møtes snart.. Du er noe av det beste som har hent meg Emilie, utrolig glad i deg snuppa! Vet ikke om mere jeg kan skrive så jeg stopper her. Elsker deg jenta mi ! <3 ;*

Håvard Melem

Hmm.. Hva skal jeg si om deg. Du er en kjempe snill og søt gutt. I starten så snakket vi ganske mye, men så ble det bare krangling. Men så vart vi glade igjen, men så ble det krangling. Håper vi er ferdig med all kranglingen, for jeg vil virkelig ikke krangle med deg. Jeg vet at det var jeg så la opp til alle kranglene, beklager for det. Du er en skikkelig snill og kul gutt, og håper vi kan møtes en gang. Det dumme er jo det at du også bor på Melbu. For og være ærlig så aner jeg ikke hva jeg skal skrive, haha. Du er skikkelig kul siden du spiller fotball, neida haha. Men du er kul. Som jeg forstår det så elsker du og game, og å spille MW2. Men yndlings spillet er MW3. Som sakt aner jeg ikke hva jeg skal skrive, så jeg tror det stopper her, haha.

Aleksander Gutten min

Åhh.. Hvor skal jeg begynne. Vi møttes på en fotballkamp på Myre, er en dag jeg aldri vil glemme. Etter den gang så la jeg deg til som venn på facebook, og du godtok heldigvis. Så begynte vi og snakke mere sammen, også satt Andrine og kødda med facen min, mens hun skrev til deg om vi skulle være sammen. Jeg hadde følelser for deg da, og du svarte ja. Trodde jeg skulle hoppe i taket av glede. Så begynte ringte vi hverandre, tror vi snakket i en time eller noe sånt, haha. Så snakket jeg med Arva, og fikk vite mye jeg ikke viste om deg. Satt oppe og skrek nesten hele natten, jeg syntes så syk synd i deg. Så skulle jeg til Stokmarknes etter skolen en dag, og da hadde vi avtalt og møtes. Så ringte du meg akkurat da jeg var begynt og kjøre hjemme fra og sa at du var der allerede og hvor lenge det var til at jeg var der. Så måtte du vente på meg i flere timer, jeg måtte spise før jeg dro ut. Du satt enda der og ventet på meg. Etter at du hadde ventet i 3-4 timer på meg så kom jeg og Orn. Vi møtte Tobias, Joacim og Simen. Vi dro til Hadsel Hallen og satte oss på en madrass inne og så på de små spille håndball. Så skulle du være med på belteleken, omg. Jeg var så sykt redd for at du skulle bli truffet, det så så sykt vondt ut. Du ELSKER og spille MW2! Er så dumt at vi bor så langt unna hverandre,jeg skulle bodd på Melbu eller du i Bø. Du betyr så utrolig mye for meg Aleksander, håper du vet det! Elsker deg gutten min! <3 Uheldig vis kan jeg ikke legge ut bilde av han :(

Twilight Breaking Dawn Part 1

Det er denne filmen vi skal se på Stokmarknes Kino. Etter alle de andre filmene, så HÅPER jeg denne er like bra. Kanskje bedre. Dere kommer nok til og få høre fra meg på bloggen om den ikke var bra, eller det kommer dere nok til og gjøre uansett, haha. Jeg ELSKER Twilight. Har dessverre ikke alle filmene har bare 3'ern. Men har sett alle tre, og nå skal jeg se firer'n. Dere kommer nok til og få mange små innlegg mens før jeg drar, haha. Blogges Karoline <3

Klippet meg

Hei søtninger. Ida har klippet meg. Er skikkelig uvant til det korte håret mitt. Jeg hadde det passe langt før, men jeg hadde så slitte tupper. Jeg måtte klippe meg. Nå er det ganske kort. Men er veldig fornøyd med det. Jeg håper virkelig ikke folk syns det er for kort. Kinoen er klokken 21.30 så jeg har enda god tid på meg. Nå er jeg på Stokmarknes, jeg akkurat spist Taco, NAAAM. Taco er favoritt maten min, bare så dere vet det. Jeg har enda ikke fått fikset det med linkingen og bilder. Men har spurt Rikke om hvordan jeg fikser det, i håp om at hun kan fikse det. Jeg får ikke lov til og dra ut, og siden vi drar her ifra så tidlig så får jeg ikke møtt noen. Håper at noen kommer på kinoen slik at jeg får møtt noen. Billettene er bestilt og alt er klart. Vi skal dra klokken 21.00. Men om jeg skal linke til noen blogger så får dere URL kodene så får dere bare kopiere dem og lime den inn i URL feltet. Vi skal se Idol før vi drar, får ikke sett hele men håper en av guttene vinner. Vi skal ligge her i natt. Gruer meg til og stå opp tidlig, vi skal jo dra klokken 11-12 i morgen, huff. Men jeg kommer nok til og sove i bilen. Skulle egentlig møte Emilie, men det ble det ikke noe av. Nå kommer jeg ikke på noe mer og blogge om. Men bilde av håret mitt får dere senere, har ikke kamera her. Blogges Karoline <3

the må gjøre video

SORRY for ikke å ha blogget. Jeg har HELT glemt av bloggen. Men skal prøve og få dette til å fungere. Jeg har bestemt meg for og lage videoen med Ida, hun har sin egen blogg. Siden jeg ikke kan linke så får dere heller kopiere dette og lime det inn i URL feltet. www.rtys.blogg.no . Det er det bloggen heter. Vi startet på den igår. Aner ikke når vi vil fortsette. Men nå skal jeg på kino på Stokmarknes og se Twilight Breaking Dawn part 1. GLEDER MEG SYKT! Ida skulle også dit. Men jeg skal med Ida Emilie, Tante Bente og Emilie. Men nå må jeg gå å pakke. Blogges Karoline <3

Må gjøre video !

Nå skal jeg ha en må gjøre video, der dere lesere bestemmer hva jeg skal gjøre !
Jeg har klart og fikset slik at jeg kan laste opp 1 video og 1 bilde. Men det er enda noe galt med skriften. Men kommenter noe dere vil at jeg skal gjøre, så kommer det ut på video senere.
- Karoline

Farsdag

God farsdag allesammen. Jeg har ikke gratulert min pappa med dagen, jeg har ikke så veldig god kontakt med han. Det er noe galt med bloggen min, så jeg kan ikke linke eller noe. Aner ikke hva som skjer. Noen som vet noe om det? Den andre bloggen min, den jeg hadde med en venninne, er det dessverre noen som har hacket seg inn på og slettet. Jeg bare må få sakt dette, HVEM F**N GIDDER ?! Til dem som kjenner noe til det, skjønner ikke at dere gidder. Hva er poenget ved det? Som dere kanskje ser så har jeg fått et nytt design, måtte bare ta et med Justin bieber i. Jeg er en sann Belieber. Liker du Justin Bieber? Mamma kom vist hjem fra jobben idag. Back to farsdagen. Siden jeg ikke har fått gratulert pappa med dagen, så her. Gratulerer med dagen pappa!<3 Får heller ikke lastet opp NOEN bilder. Kan noen plis hjelpe meg? - Karoline <3

senja trollet

video:senja trollet

Noen bilder lakt sammen til en video <3

Videoblogg på vei igjen

å har jeg laget en videoblogg til, kos dere. - Karoline<3

Julestemning hvor ?

Nå er det snart jul, har ikke så vledig god jule stemning enda. Men denne sangen her gjør at alt jeg tenker på er jula. Videoen er under innlegget. Skal legge ut en 40 days utfordring slik at jeg har noe og blogge om. Jeg tar 2 days på en dag. Har så dårlig tålmodig het, så dere får nok mange innlegg på denne bloggen. Jeg er allerede kommet opp på 2 plass på topplista over Bø i Nordland. Bø er en liten plass, men har sykt mange bloggere her. Men de fleste bloggerne blogger nesten ikke, eller så legger de bare ut bilder. Nesten alle bloggerne i Bø tar masse bilder og har mange lagret på dataen. Men jeg har ikke et eneste et bilde på min data og jeg HATER og laste opp bilder til pcen. Jeg elkser og ta bilder, men hater og føre dem over. Siden jeg bor på en slik øde plass i bø, så kommer det nok mange innlegg som kommer til og kjede dere. Men jeg skal prøve og ikke kjede dere så mye, og jeg skal prøve og ta flere bilder. Jeg har enda ikke fått kjøpt noen julegaver. Neste helg blir jeg nok hjemme, Ina skal kanskje komme om hun får noen andre til og passe hesten. Håper virkelig hun kommer! Mamma gidder ikke kjøre meg til Stokmarknes, så da får heller noen av dem komme hit. Dere kommer sikkert til og få masse spørsmål om blogger jeg kan lese, siden jeg ikke har noe bedre og gjøre. Så om du vil at jeg skal lese din blogg, så er det bare og kommentere. Jeg kommenterer ALLTID tilbake. Nå skal jeg prøve og få Mathias og meg  til og bli venner igjen. Jeg gjorde en stor tabbe ved og glemme og logge av dataen når jeg var på besøk oss en veninne. Så da har hun kost seg med og skrive til Mathias. Så nå er han skikkelig lei seg og sint på meg. Skal prøve og ordne opp i dette rotet jeg har skapt. Så back to facebook. 

 


- Har du julestemning  ? 
- Liker du denne sangen ? 


- Karoline♥ 

Konkurranse

Hei, jeg er også med på en konkurranse der du kan vinne et gratis design. Denne konkurransen er på Rikke sin blogg. Hun er en sinnsykt bra blogger, og hun er DRIT flink med design. Bare sjekk ut hennes! Jeg er ikke så flink med design, så det hadde ikke gjort meg noe om jeg hadde vunnet. Det er veldig enkelt og delta, se mer på denne bloggen <<HER>>

Er du med på denne konkurransen ? 

Blogges Karoline♥

Konkurranse !

Nå skal jeg ha en liten konkurranse, der du kan vinne et gavekort 100 kr på miinto.no (link). Alt du trenger og gjøre er og legge meg igjen en liten kommentar om at du er med og e-mailn din. Om du har blogg, så må du skrive et innlegg der du linker til konkurransen på min blogg og lime inn bildet under. Enkelt og greit. 

-
Er du med ?

- Karoline♥ 

De bæste

video:bloggen min


Jeg glemte verdens beste Andrine, og Renate. Men skal lage flere videoer så dere får være med. 
Og bare så dere vet det, det var de 20 første som likte statusen min på face som fikk være med. 

- Syns ? 

- Karoline♥

Hmm Videoen ?

Det ser ikke ut til at videoen vil bli lastet opp ? 
Aner ikke hva som ligger bak problemet, men jeg skal prøve og få det til. 

Flere innlegg kommer senere !

-  Hva skal du gjøre i dag ?

- Karoline♥

Videoblogg på vei

Oveskriften sier alt, og natta sier jeg ! 

- Karoline♥ 

Dagen i dag

Heii 

I dag  har jeg vært på skolen og kjedet vettet av meg. Etter skolen så var jeg på gitarkskole, vet ikke hvorfor men jeg  bare elsker og spille gitar. Den dagen jeg blir tøff nok til og sjemme meg ut for bloggen kan dere få se meg spille Mistletoe -Justin Bieber eller I en natt - Bjørn Eidsvåg. Men det er opp til dere. Mamma kjørte meg på skolen i dag siden hun skulle på jobb. Hun kjører meg hver dag når hun skal på jobb. Mamma og pappa er skilt, bare så dere vet det. Så når mamma er på jobb, så sover jeg oss mor og far. De kom inn på rommet mitt ista og spurte om jeg ville se Idol, men det gadd jeg ikke. Senere skal jeg nok bare sitte på data. Gleder meg til verdnes beste Aleksander kommer seg til Harstad så jeg får snakket med han. Snakket med han tidligere i dag, men han ble fri for strøm. Jeg er uheldig vis fri for penger på kortet, så jeg må bruke hustelefonen hjemme. Nå gidder jeg ikke mer blogging her for idag, så følg med på www.MelkJohnsen.blogg.no for flere innlegg.  

- Vil du at jeg skal lage en video der jeg spiller på gitar ??

- Karoline♥
 
 
Ut på tur, aldri sur. 

Blogg

Hei 

Jeg har nå to blogger. En alene og en lamme en veninne. Jeg lover at jeg skal blogge hvar dag jeg har data, og det skal ikke komme noen unnskyldninger. Jeg er en hente på 11 år, bor på en øde plass i Bø i Versterålen. Om det er noe mer dere lurer på så er det bare og spørre. Om du vil sjekke bloggen til meg og veninnen min så trykker dere <<HER>> Er et veldig teit navn vi har på den andre bloggen. Aner ikke hvorfor den heter Melkjohnsen, jeg hater melk. Om jeg ikke blogger her så er det bare og sjekke den andre. Vi er ikke så veldig flinke på design noen av oss, men prøver og holde det ryddig. Jeg har en konkurranse på den andre bloggen min der man kan vinne et gavekort på 100 kr. Husker ikke hva nettsiden het, men jaja. jeg blogger om livet mitt og følelsene mine slik som jeg gjør på den andre bloggen, da burde dere ikke komme og kommentere at " ååh... LOL dette kjeder meg, hvorfor skal liksom vi gidde og sitte å høre på at du har det kjedelig eller at du er lei deg" Det sjedde faktisk på den andre bloggen, vi blogger om livet vårt og følelsene våre! Var bare nødt til og si det. Mere om konkurransen kommer senere. Flere innlegg kommer også senere, nå skal jeg bare oppgradere bloggen litt. Snakkes for nå. 

- Karoline♥ 


Gammelt og uredigert. 

Velkommen til min blogg!

Dette er den første posten på min nye blogg ;)

hits