Randome bilder

Kjedet meg i morges når jeg ventet på at bussen skulle komme så tok noen bilder, haha. Er så mange meningsløse bilder der, haha. 

 - Syns om bildene? haha

-
Blogges Karoline♥ 

Outfit today


//julegave fra Andrine, kjøpt på bikbok//


//Alt fra bikbok//

Anntrekket mitt i dag på skolen : ) <3

- Blogges Karoline♥ 

DEL 2, SNØBADING!- Var kaldt! 

-
Blogges Karoline♥ 

Noe jeg kanskje ikke har fortalt dere?

Det er vell kanskje en ting jeg ikke har fortalt dere. Dette var sisteskoledag for meg før vinterferien som egentlig ikke er før i morgen men jeg fikk i dag siden jeg reiser bort. Ja, jeg reiser i morgen! Det blir neppe noe blogging i vinterferien. Skal til Toten ca 2 timer unna Oslo. Der skal jeg være helt til neste søndag. Jeg har verdens beste Gudfar som betaler heele flybiletten min, fram og tilbake! Glad i deg gudfar Steinar! <3 

Det er bare jeg som skal dra, mamma blir hjemme. Er første gang jeg reiser med fly alene. Reiser direkte fra Evenes til Oslo : )

Kofferten er pakket og har ordnet alt klart, det eneste jeg mangler er ørepropper til MP4'en. MP4'en min er jo selfølgelig rosa, haha : )
Kommer litt bilder under. Men jeg fant ikke laddekabelen til kameraet mitt, så jeg fikk låne Mor sitt, men det er også bra. Så det blir litt bilder fra ferien, jeg skal jo også møte en gammel venn fra 2006, haha. Han heter Martin, har ikke vært hos Gudmor å Gudfar i Toten siden 2006 altså 6 år siden, det er en stund det, haha.  

Nå skal jeg prøve å laste opp snøbadevideoen (del 2)  

- Hva skal dere i vinterferien, kanskje noen av dere har hatt ?

- Blogges Karoline♥ 


//MP4'en min, skal ha den på flyet//


//Noe må jeg vell ha å gjøre ?//


 

Fin morgen..

Jeg våkner opp, går ned på kjøkkenet for å ta et glass vann, men det turte jeg ikke for gjett hvem jeg møtte på der... Jo denne ekkle fyren, er iiivredd edderkopper så turte ikke drepe den heller!  

- Er du like redd edderkopper så det jeg er ? 

-
Blogges Karoline♥ 

Kommer en del 2

Det kommer snart ut en del 2 av snøbadevideoen min, haha. Syntes den ble så kort så måtte ha en del 2. Prøvde først å redigere dem om til 1 video, men det fikk jeg ikke tid til siden mamma kom hjem og skulle ha pcn, å hun skal snart ha den. Den er ganske snart ferdig opplastet og da skal dere få den. 

NOEN AV DERE SØTE LESERE SOM KAN KOMME PÅ NOE JEG KAN LAGE VIDEOBLOGG OM ?  ;*

Videoblogg- Snøbader : )


Har ikke blogget på en stund, så tenkte det ville være fint med en videoblogg i stedet?
Videoen er ganske kjedelig, blir en bedre video en annen gang. Det var nesten skare i snøen så var vondt å være der, så den er ganske kort og ikke så bra. Ble filmet med en dårlig telefon så ja.. Men dere må fortelle meg noe jeg kan lage videoblogg om!
 
 BRR.... KALDT! - tycks ? 

-
Blogges Karoline♥ 

Videoblogg på vei

Ja, siden det er så lenge siden jeg har blogget tenkte jeg at jeg skulle legge ut en videoblogg. Den er av at jeg, alene går ut i snøen å snøbader. Men siden jeg var på verandaen så var det ikke noe lys, så jeg måtte bruke en hodelykt så ble ikke så bra, men kos dere. Tar litt tid og laste opp videoen, men håper dere har litt tålmodighet : ) <3

NOEN AV DERE SØTE LESERE SOM VET NOE JEG KAN VIDEOBLOGGE OM ? ;*  

Upsi...

Glemte av bloggen.. Men har uansett ikke hatt tilgang til pc, har kun vært på nettet med mobilen. Jeg kommer meg ikke inn på blogg på telefonen uansett. Beklager dere, jeg lovet dere på nyttårsaften at jeg skulle holde bloggen dobbelt så mye oppdatert som det jeg gjorde da, å mere bilder. Men det har ikke blidt noe av det. Men istede for å gjøre dette innlegget trist, kan jeg fortelle litt om uka mi. Starter selfølgelig med mandag :-)

Mandag:
Mandag er en av de 3 dårlige dagene. Mandag er jo rett etter helga og blir da denne ukas første skoledag. Mandagene på skolen er utrolig kjedelige. Skulle ønske det var helg heletiden sammtidig som jeg er utrolig glad for at vi har skole! Var jo på fotballtrening da også. Siden Cathrine (moren til Camilla, besteveninna mi) ikke skulle kjøre henne på treninga og tante ikke hadde tid å mamma var på jobb. Siden ingen hadde tid måtte mamma komme å hente meg i sykebilen, vi kjørte jo også ned og henta Camilla så hun satt på. Jeg har vært på Asterset hos tanta mi og Elena. Elena og onkel dro ut på søndag og lagde snømann. Da mamma kom for og hente meg på mandag var jo snømannen enda der. Elena hadde gitt han navnet Tøffen. Elena elsker jo at mamma jobber på ambulansen for da kan hun se på blålysene og slikt. Elena hadde besøk av Heike da, så da skulle mamma tøffe seg og vise de blålysene.

Tirsdag:
Tirsdag er en av de bra skoledagene. Da har vi svømming og gym, syntes faktisk det er morsomt. Men det jeg ikke liker er at vi har svømming sammen med guttene. Siste svømming før jul klarte Markus å åpne bikinioverdelen min, så den datt av.... FLAUT! Men denne gangen gikk det bra, heldigvis. Var jo også trening på tirsdag men da var Camilla syk også var det møte før treninga. Så jeg dro på treninga halv seks. Lillesøstra til Helene (Helene er ei jente på treningen). Lillesøstra heter Mia, vi stod og kastet på vannflaska mi, helt til jeg fikk den i øyet. Nå har jeg en kul på øyet og blir garantert blått snart. Men noe mer sjedde egentlig ikke på tirsdag.

i går og i dag har det ikke sjedd noe spessielt, så gidder ikke skrive om det.

- Men jeg lurte på en ting, vil dere at jeg skal begynne med en historie på bloggen?
- Hva har dere gjort denne uka?

-
Blogges Karoline♥

Helgen min!

Siden jeg ikke har holdt dere helt oppdatert kan jeg vell begynne med UKM. Jeg kjente alle som skulle opptre. Men jeg gikk ikke videre, hadde egentlig ikke trodd det heller. De som gikk videre var Martine, og gruppa Split. Martine vaaaaar så flink! Jeg legger ut video når jeg kommer hjem, men fikk ikke filmet Split. Gruppen Split bestod forresten av Max, Truls, Joakim, Kristian Svennson og en gutt jeg ikke aner hvem er, haha. Martine var sååååå sinnsykt flink, hun har den råååeste stemmen i verden! Hun kommer til og vinne hele UKM! Etter at vinnerne på UKM ble kåret var det discotek. Jeg var mest sammen med Mathias og Therese.  Tok jo bussen hjem klokken 23.30, Mathias tok også bussen så satt sammen med han. Da jeg skulle gå av så trykket Martin på stopp knappen så gikk jeg av og bussen kjørte vidre. Men det var 3 stykker til som skulle av, men de kom seg ikke av bussen før han hadde kjørt noen meter bort. Men grunnen til at de ikke kom seg av var siden Ingela må bruke krykker. Så gikk jeg hjem lamme Inger og Ida, de var så snille og fulgte meg hjem. 

I dag var jeg i bursdagen til Ingrid. Hun feiret den på Rune's Bar.  Var ikke så mye folk der, jeg var den eneste fra Eidet, og det var ingen fra Straume, så det varr kun folk fra Steine og meg fra Eidet. Sjedde ikke så mye der, så dette var alt fra helgen. 

Skal til Stokmarknes i morgen så blir ikke noe blogging! Så ikke kom og klag på at jeg ikke har blogget i morgen, med mindre dere vil ha meg irritert!

- Hva har du gjort i helgen ?

-
Blogges Karoline♥

  

UKM Senere

Ja dere, da er det UKM senere.. Gruer meg sykt, har aldri opptredd fremfor folk når jeg synger bortsett fra på Elevkvelder og barneleikaringen. Er på skolen nå så jeg kan ikke blogge så mye mer. Men jeg ville bare takke dere søtinger for og gi meg tips om hvordan man får stemmen tilbake, jeg annbefaler SVENSK kaffe, er ikke godt men hjelper mye! Og tusen takk for at dere hjalp meg med å bestemme hvilken kjole jeg skulle ha. Skal velge nummer 3, også skal jeg krølle håre mitt.. Men bare nede. Men nå må jeg gå ;*

- Liker dere å synge?

-
Blogges Karoline♥

Natta Søtinger ! ;*

Natta mine søte lesere ;*

Er så utrolig trett nå, siden det er ukm i morgen er det kanskje litt lurt med en god natts søvn tror dere ikke? Pluss at jeg skal på skolen så da må jeg stå opp klokken halv 7.... 

I morgen blir det nok ikke noe blogging siden jeg skal på gitar, ukm å ungdomsklubb.. Gitarøvingen er  til klokken kvart på 3 imorgen ettermiddag. Så må jeg da hjem til tanta mi for å dusje å fikse meg. Så blir klokken sikkert 4 hall 5, og da må vi kjøre. Så er det da UKM klokken 7, og ungdommsklubb etter det og den varer til middnatt. Så blir ikke noe blogging i morgen. Men nå skal jeg sove, natta lesere ;* <3

- Er DU med på UKM ? 

Blogges Karoline♥ 

Hvilken kjole på UKM ?

Klarer ikke bestemme meg for hvilken kjole jeg skal ha på meg på ukm... Hjelp ? 

- Hvilken kjole urde jeg ha ? 

- Blogges Karoline♥

UKM// HJELP!!

UKM- Ungdommens KulturMønstring. 

Ja i morgen er det UKM. Jeg har meldt meg på, og jeg skal synge. Men har øvet så mye så jeg har nesten mistet stemmen, noen av dere søte lesere som vet hva man burde gjøre da?  Bruker vanlig vis ikke miste stemmen, men gjorde det nå. Sangen jeg skal synge kommer nederst i innlegget, den heter : Set fire to the rain, det er Adele's sang men skal bruke en annen verson av Sabrina. Jeg har sykt med seneskrekk, noen som vet hva man burde gjøre da? dette er sangen jeg skal synge! 

-
Hva skal man gjøre når man nesten har mistet stemmen? 
- Hva skal man gjøre når man har seneskrekk?

-
Blogges Karoline♥ 

Dårlig blogger

FØRST Å FREMST SÅ VIL JEG SI DET AT JEG SA NÅR JEG BEGYNNTE Å BLOGGE IGJENN, SA JEG AT JEG KOM TIL Å BLOGGE NÅR DET PASSER MEG!  

Jeg vil bare si det at jeg ikke har så mye tid på pc, siden mamma sier at jeg ikke får sitte på pc i dag og at jeg bare får max 2 timer hver dag på pc. I tillegg til dette er det da det at mor og far er i Syden, så kan ikke bruke hennes pc heller. Når mamma er på jobb så er jo jeg da hos tanten min, og da må jeg hjelpe til med og passe på Elena!

Jeg er ikke verdens beste blogger, men om du ikke liker måten jeg blogger på så er det jo bare å ikke lese bloggen min? Hva er så vanskelig med det? Dere trenger ikke komme på facebook og bynne å slenge dritt til meg siden jeg bloggerså lite.

Jeg hater når jeg må skrive slike innlegg som dette, men nå var det nok. Helt siden jeg begynnte og blogge igjen har det alltid vært noen som skulle komme og slenge mye dritt til meg.  Dere aner ikke hvor mye jeg har gått gjennon i Januar og Februar, livet har vært et rent helvette!

Men plis, tenk dere om før dere skriver noe! 

-
Er DU blogger og får mye dritt fra leserne dine ? 

- Blogges Karoline♥ 

 

313425_240267632688722_173850439330442_671133_1681974875_n_large

Tumblr_lxy1v55mgu1r89dcno1_500_large

 

Tumblr_lxzsz515ho1qa0romo1_500_large
381131_346361495377964_100000123494858_1558257_1523897783_n_large     
 

Hvilken?

HJELP MEG !!! 1,2 eller 3 ? 

- Hvilken syns du var finest? 

- Blogges Karoline♥
 

I'M BACK!

Klarte ikke holde meg unna bloggen, har ikke tid til og lage design heller. Så dette bli en vanlig blogg og kommer kanskje  noen design innimellom men akkurat nå er dette bare en vanlig blogg : ) 

Jeg har tenkt og kjøpe meg en kjole fra Nelly.com, men klarer ikke besetmme meg. Kjolene kommer i innlegget over. 

- Hva syns dere om at jeg er tilbake ? 

- Blogges Karoline♥ // fant ikke annet bilde på pcen // 
 

Nytt design på min blogg

Nå ser dere at jeg har et nytt design, prøvde å etter ligne Ida sitt men tror ikke jeg fikk det helt til. 

hits