Gratis design

da har jeg laget et gratis design, er jo mange som vil ha løkkeskrift på overskriftene til innleggene. Så det har jeg fikset. Dette designet er akkurat det samme som jeg har hatt tidligere, bare med noen få forandringer : ) 

Slik ser designet ut (trykk på bildet for og komme til  designet)  

Endret mening

Jeg har endret mening om det å slutte å blogge. Jeg skal heller starte en blogg med gratis design. Setter i gang med en gang. 

Slutter å blogge

Jeg slutter å blogge, kanskje jeg kommer tilbake men ikke med det første i allefall.... Sees

- Blogges Karoline♥ 

Bassenget og slikt

Nå har jeg vært i bassenget og svømt litt å passet på Elena. Da vi kom hjem dro jeg og Ida tur med Nikko (hunden). På å passe Elena tjente jeg meg 100 kr, lett tjente penger må jeg si.

Elisabeth kom med et forslag til farge på designet. Grått, svart og lilla. Hva syns dere om det?
Nå er pcn til Ida fri for strøm så vi blogges kanskje i morgen, vet ikke om jeg får så god tid siden jeg har gitar. Snill, beste Camilla's mamma er så snill og kjører oss og henter oss på treningen i morgen :D

- Bruker dere og være i bassenget ?

-
Blogges Karoline♥

Ingen overskrift ;*

Hei dere. Nå sitter jeg på skolen og blogger. Har egentli ikke peiling på hva jeg skal blogge om, men prøver og gjøre det beste ut av det. Jeg skal lage meg et nytt design og en ny header. Jeg begynner å gå lei det jeg har nå. Siden jeg ikke trekker vinneren av ukens beste blogg denne søndagen som var betyr det at de som vinner ukens beste blogg på søndag får en tillegspremie på 100 kroner. Men nå vet jeg ikke om hva mer jeg skal blogge om.

- Hvilken farge vil du ha på designe ?

-
Blogges Karoline♥

Starting to get sick :(

Huff, nå begynner jeg å bli syk noe som betyr at jeg kanskje ikke kan dra til Steine i morgen.. Jeg har så mye jeg må gjøre hjemme nå men jeg klarer ikke gjøre noe, men mamma kommer til å klikke hvist jeg ikke gjør det. Men det er ikke det som bekymrer meg akkurat nå, det jeg er redd for er det jeg ikke kommer meg til Steine. Men ja, kanskje vist jeg er syk i morgen at jeg blogger mer? Det er vell en liten opptur på dagen? :) 
Men nå har jeg bare 15 minutter på meg til alle pliktene mine skal være gjort, wish me good luck. 

- Liker dere og ha plikter når dere er syke ? 

- Blogges Karoline♥ 

day 2- 9 ting jeg gjør hver dag

Ehm, det jeg gjør hver dag er vell det mest normale. Står opp, Kler på meg, Sminker meg, Ser på tv, Sitter på pc, Ser på telefonen min, Tar en liten Powernap, går inn på facebook & snakke med Mathias. 

- Kom ikke på noe bedre, haha. 

- Blogges Karoline♥ 

Day 1- 10 random fakta om meg.

I følge Emile jenta mi er jeg : 

Crazy, kul, snill, pen, bestevænn
, super, artii, go i fotball, mii, tøff, alt i heile værdn ;*  

10 days challenge

Siden jeg alldri fikk fullført 40 days challenge skal jeg ha en på 10 dager. Dag en kommer etter dette innlegget. Så her er hva jeg skal gjøre : 

day 1. 10  random fakta om meg selv. 
day 2. 9 tinger jeg gjør hver dag.
day 3. 8 tinger som irriterer meg.
day 4. 5 ting jeg frykter. 
day 5. 6 sanger jeg er hekta på.
day 6. 5 ting jeg ikke kan leve uten. 
day 7. 4 beste minner. 
day 8. 3 ord jeg ikke kan gå en dag uten og si.
day 9. 2 ting jeg skulle ønske jeg kunne gjøre.
day 10. 1 person jeg stoler 100% på.

-
Om du har blogg, har du noen days challenge?

- Blogges Karoline♥ 

 

Snille Are

Haha hei dere. Jeg har snakket med folk i HELE dag og i går. Jeg begynte og snakke med Helene i telefonen i går og vi pratet i over en halv time, så ringte hun meg sånn 10 minutter etter på så snakket vi en halv time til, haha. Til sammen tror jeg vi har snakket i 3-4 timer på disse to dagene, haha. Er lenge siden jeg har hatt en så lang samtale. Vi pratet i går om at jeg kunne dra til Steine og møte dem, men neida, det gadd ikke mamma. Så senere begynte jeg om mamma å krangle, men det var ikke derfor. Så ble Helene "redd" mamma, hahahahaha. Så fortsatte vi samtalen om hva vi skulle gjøre i dag. Så ja, vi har da pratet siden halv 10 i mårrest (?) og enda ikke funnet ut hvordan. Men det er en sjanse for at jeg kommer meg dit og det er vist at Are gidder og kjøre å hente meg her i Kråkberget for så å kjøre tilbake til Steine, men tror egentlig ikke han gidder. Skulle ha fått svaret nå klokken 15.00, men nei har ikke fått det enda. Men jeg håper det blir et ja. Helene og jeg er ikke de som har så veldig god kontakt, hadde det ikke vært for at i får at Helene skrev til meg på facebook ville alldri dette ha sjedd og jeg angrer ikke på det!! 

Først i dag var det snakk om at mamma'n til Elisabeth skulle kjøre og hente meg og da dra til Eidet, men det gadd hun ikke. Så da begynte vi og planlegge at Are skulle komme og hente meg når han har fått disel på bilen elns. Men ja, nå er jeg hos mor og gleder meg til tirsdagen for da drar de til syden, og da får jeg og mamma hver sin pc, så vi slipper og krangle om det. Det er snakk om at jeg og mamma skal " flytte"  hit mens de er borte. Men ja, er ikke sikkert det skjer, men håper det. Her er mye bedre nett, og vist jeg får ha min pc så får jeg kanskje laget ferdig designet til Elisabeth, jeg har akkurat laget et design til Helene. Linker til bloggene demmes kommer nesten nederst i innlegget. 

Har blitt lite blogging i det siste siden blogg lysten min ikke har vært helt på topp, men skal skjerpe meg som jeg har sakt. Jeg fikk lastet ned et program som noen sier er utrolig bra men jeg forstår meg ikke på det. Men skal gjøre det så bra jeg kan. Men det er bare et problem, aner ikke hva videobloggen skal handle om. Ingen av dere lesere har kommet med noen ideèr til hva jeg kan lage videoblogg.

Direktelink til Helene's blogg <<HER>>
Direktelink til Elisabeth's blogg <<HER>>

- Hva kan jeg lage videoblogg om?

- Blogges Karoline♥ 

Kråkberget & videoblogg

Hei dere. Nå sitter jeg hos tante, har vært her helt siden torsdag. Men i dag skal jeg hjem til Kråkberget. Jeg og Elena skal knuse pepperkake huset, om jeg får laddet telefonen min blir det garantert en video til dere! Jeg har ikke hatt noen videoblogger, og det MÅ jeg begynne og lage til dere. I løpet av neste uka, om jeg har tid lover jeg dere at det blir en videoblogg. Men jeg har ikke noe redigerings program til videoer på pcn min så jeg lurer på om noen av dere har. Hadde vært utrolig takknemelig om jeg hadde fått noen ideer til hva videobloggen kunne handle om. Men nå drar vi, hade<3

- Hvilket redigeringsprogram vil du annbefale?
- Hva vil du videobloggen skal handle om?

-
Blogges Karoline♥

Kul overskrift

Hei dere, blir et kort innlegg, har ikke så god tid. Jeg var jo på skolen og blogget i dag som dere kanskje ser i innlegget under. Etter skolen hadde jeg gitartime, har fått samme lekse som forje uka, easy shit. Så etter da dro jeg hjem til Elena (søskenbarnet mitt) Hun maste sånn på at jeg måtte skyndte meg på trening får når jeg kom hjem skulle vi spise taco, men Chirstian og Ine var så treig at Elena måtte vente i ca 30 minutter etter at jeg var kommet hjem. Men nå må jeg gå, skal være kelner til Christian (søskenbarnet mitt).


- Spiller du gitar?

-
Blogges Karoline♥

På skolen igjen

Hei dere, først vil jeg bare si sorry for ikke å ha blogget. Har hatt det så utrolig travelt.

Nå sitter jeg på skolen og blogger, vi får låv til og være på facebbok og slikt i dag. Men har ca 10 minutter på meg så hade<3 lover og blogge mere!!

 

- Syns dere jeg blogger for lite?

-
Blogges Karoline

Kjersti søta

Kjersti er en person som jeg har hatt kjempe god kontakt med, men har desverre mistet ganske mye av den. Hun er utrolig snill og søt og veldig omsorgsfull! Jeg er ikke serlig glad for at vi har mistet kontakten, jeg håper virkelig vi møtes snart Kjersi, savner deg utrolig mye! 

Kjersti har sin egen blogg, skjekk den ut da vell trykk <<HER>> For og kommer inn på bloggen. 

-
Blogges Karoline♥

De 3 første som liker

Nå aaaner jeg rett og slett ikke hva jeg skal blogge om, så jeg har tenkt og ha en slik status på facebook at de 3 første som liker statusen min skal jeg skrive om på bloggen. Det kommer i eget innlegg <3


- Blogges Karoline♥

På skolen

Hei dere nå sitter jeg på skolen og blogger.  Aner ikke hva jeg skal blogge om, dagen i dag har bare vært chill. Blogges sikkert når jeg kommer hjem om jeg får tid siden jeg skal på trening._

- Bruker du og blogge fra skolen ?

- Blogges Karoline♥ 

 

Bilder

Jeg har redigert noen bilder til dere.

 - Syns ?

-
Blogges Karoline♥ 

Ukens beste blogg vinner er....

VINNEREN EER...... ELISABETH !! 
dere kan sjekke bloggen hennes ved å trykke her.

Jeg valgte bloggen hennes siden hun er flink til og holde bloggen oppdatert, tar mange bilder, ryddig design, er ikke så kjedelig blogg, har en del videoblogger osv.. Kjempe bra blogg Elisabeth ! <3


 OM DU VIL VÆRE MED, MÅ DU....

Om du vil være med i konkurransen så følg bildene under, haha <3
- Trekker vinner HVER uke!! 

- Blogges Karoline♥
 

Home to sleep

Nå er jeg kommet hjem fra Smines. Var koselig der, satt litt nede i baren og så på tv og så gikk vi opp og spiste og bare pratet å koste oss. Nå er jeg så trett at øynene mine glir sakte igjen, haha. Natta, sov godt <3

Sov godt !<3


- Blogges Karoline♥ 

Smines

Hei dere. Tenkte jeg skulle ta et litte innlegg før vi drar til Smines til gammeltanta mi Rita. Jeg sitter på facebook å har pokekrig, haha. Er lei av og poke å bli poket egentlig men jaja.  Har ikke gjort noe i dag så har ikke noe og blogge om så dette blir et utrolig kort innlegg, haha. Tror ikke det blir noe tid til og blogge når vi kommer fra Smines, og hvist det blir det så kommer nok ikke innlegget før 23.00- 00.00. Men jaja, hade søtinger <3

- Har du meldt deg på konkurransen ?
- Bruker du å ha pokekrig? 

- Blogges Karoline♥ 

Siste Trening

Som dere kanskje har sett så er jeg verdens dårligste med overskrifter til innleggene, men det er vell ikke det viktigste? 

 Jeg har hatt gitar time og har lært meg en del nytt. Så gikk jeg ut av skolen siden jeg skulle bli henta å kjørt til Straume på ambulansestationen siden mamma jobber der. Da jeg kommer ut står verken far eller mamma klar til og hente meg. Det endete opp med at jeg ringte mamma og spurte om hvor hun var. Det var en person som var syk så hun måtte til sykehuset, hun sa at far skuller komme men neida.. Christian kom. Jeg så bare en bil som kom kjørende i fullfart og slengte, haha. Elsker når Christian gjør det, er morsomt ass. Så kjørte han meg til Straume og her sitter jeg, haha. Nå sitter jeg bare og venter på at klokka skal bli 17.30. For da er det siste fotballtrening denne uka. Men nå aner jeg ikke hva mer jeg kan blogge om, see yaah ! <3

 - Spiller du noen idretter ? 
- Meldt deg på i konkurransen ?

-
Blogges Karoline♥

 My team ! <3

Ukens beste blogg (konkurranse)

Hei, har tenkt til og begyne med uken's beste blogg som jeg da tar hver søndag.

EN SØNDAG KOMMER EN VINNER AV UKENS BLOGG TIL OG FÅ EN LITEN PREMIE! 

Er kun de som kommenterer som er med på den. Den som da vinner ukens beste blogg får da 3 kommentarer hos meg hver dag den måneden. Om du vil vinne krever det ryddige innlegg, kult design, et innlegg hver dag (minst).


Jeg vet at jeg ikke gjør det selv men meningen med denne konkurransen er ikke det at jeg skal gjøre det. 

- Vil du ha ukens beste blogg ? 

- Blogges Karoline♥

Weheartit

Matematikk -.-''

Hei mine søte lesere! <3

Nå sitter jeg med matteleksa mi og forstår ikke en damn shit av den. Mamma er enda værre enn meg i matte så hun har ringt hele familien og de forstod det hellre ikke. Hun var nødt til og ringe til en jobb kamerat, han viste svaret! Jeg vet at jeg vet at jeg sliter i matte, men er ikke den verste i klassen heldig vis <3

Aner virkelig ikke hva jeg skal blogge om. Har bare sånne sykt kjedelige innlegg til dere, beklager. Men når jeg finner kamera ladderen min, da, da låver jeg dere det at det blir myee bedre blogging av meg. Datan min er så dårlig/gammel at den ikke en gang har en sånn ting der man setter inn minnekort. 

 

- Er dere gode i matte ? 

-
Blogges Karoline♥ 

På minning

Ville bare minne dere på spørsmålsrunden jeg har! Still spørsmål ved og klikke <<HER>> Stopper med 30-50 spørsmål. Blir det ikke 30 spørsmål blir det ingen spørsmålsrunde. Husk at uansett om DU kommenterer og har blogg, så kommenterer jeg tilbake. Du taper INGENTING på det. Så kommenter på spørsmålsrunden, spørsmålet jeg fikk "nøff" telles ikke! 
Hørte du det Markus? "nøff" telles ikke med! 

- Still et / fler spørsmål da vell !  

- Blogges Karoline♥

 

1 skoledag 2012

Da var verdens værste førsteskoledag over! Gidder ikke skrive hvorfor det var en dårlig skoledag. Nå sitter jeg og ser på Camp Rock 2, haha. Senere skal jeg ut på en liten skutur, med mine nye ski <3
Fikk jo utrolig bra ski hos mamma i julegave. Har egentlig ingenting og blogge om nå, så ses sikkert senere søtinger! ;*

 - Har dere ski ?

- Blogges Karoline♥ 

Fotballtrening

Hei og beklager for lite blogging. Har rett og slett ikke hatt tid, og de som venter på design, må bare beklage ventetiden! Siden vi er begynt og ha fotballtrening 3 dager i uka, mandag, tirsdag og fredag så blir det enda mindre tid til blogging. Fredagene vet jeg ikke om det blir så mye blogging frem over. Har jo gitartimer klokken 14.15 - 14.45 på fredager pluss fotballtrening klokka 17.30 - 19.00. Så har ikke så mye tid som går til blogging på fredager. 

Blir ikke bilder fra nyttårsaften, mor hadde glemt kameraet og telefonen min blacka ut... BEKLAGER!
Hvorfor er det slik at hver gang jeg lover dere at jeg skal ta bilder og slikt så finner jeg ikke kablene eller så blir kameraet/telefonen fri for strøm ?, er så dønn lei av det!

I morgen blir nok ikke så veldig bra dag. Har allerede fått beskjed om at jeg skal bli baset. Jeg HATER og bli baset og mobbet av de samme personene hele tiden! Mobbing og basing er noe dritt! Når det gjelder kødde basing er det ok, men ikke når det er ekte, om dere sjønner hva jeg mener. Jeg kunne sitte her og fortelle dere om mobbing dagen lang, og kunne sikkert laget verdens lengste innlegg om mobbing, men så mye skal jeg ikke kjede dere.

Jeg vet at jeg ikke er verdens beste blogger eller den beste til og legge ut bilder på bloggen, men jeg gjør det beste jeg kan. Enkelte lesere klager på lite blogging og lite bilder men det kan ikke jeg noe for. Jeg prøver og presse inn tid til blogging, men klarer det bare ikke. Bildene blir det lite av siden jeg er så flink til og glemme kameraet eller kablene til kamera og telefon er borte. Pluss at det er ikke alle jeg får ta bilder av og jeg får ikke ha med kameraet på skolen å ta bilder. Det har lærerne sakt klart NEI til. Så det er ikke noe jeg kan gjøre med det.
Nå har jeg ikke mer å blogge om så dette er nok slutten, husk jeg lager GRATIS desgin til dere. Om dere vil!

- Vil du ha et design ? 

- Blogges Karoline♥ 

hits