Legger blogging bak meg...

Ja som dere ser i overskriften så legger jeg bloging bak meg, men er bare til sommeren.. Kan henne det kommer noen små innlegg innimellom når jeg kjeder meg. Slik som i dag.. Blir sikkert litt blogging i dag, men tror det bare blir bilder.. 

Grunnen til at jeg legger blogging bak meg til sommeren er fordi jeg ikke har noe å blogge om, men om sommeren er det mye mer og blogge om. Men i mellomtiden skal jeg prøve og lage bilder til bloggen og nytt design osv..  

 

so long søtiser, blogges senere ;*

 

- Blogges Karoline♥


Klarte ikke holde meg.. Bilder fra Oslo city : )

Jeg måtte bare blogge.. Men jeg legger bare ut bilder fra denne dagen! Resten kommer sikkert på mandag :) <3


Opraen


En statue utenfor Opraen


Gudmor ville ha bilde av meg sammen med veggen, haha. 


ser ikke ut...

dere ser hva dette er : ) 


Glasmagasinet


Statue midt på torget : ) 


sunn ! 


forelska meg helt ! <3


Var ett eller annet slags demokrati greier. 


slottet : ) 


Husker ikke hva han het :P


slottet enda en gang, haha <3


Jeg og Gudmor i Oslo : ) 


Vakt utenfor slottet. 


stygge meg..


Karl Johan's gate :) <3
 
- syns ? <3

- Blogges Karoline♥ 

Randome bilder

Kjedet meg i morges når jeg ventet på at bussen skulle komme så tok noen bilder, haha. Er så mange meningsløse bilder der, haha. 

 - Syns om bildene? haha

-
Blogges Karoline♥ 

Outfit today


//julegave fra Andrine, kjøpt på bikbok//


//Alt fra bikbok//

Anntrekket mitt i dag på skolen : ) <3

- Blogges Karoline♥ 

Noe jeg kanskje ikke har fortalt dere?

Det er vell kanskje en ting jeg ikke har fortalt dere. Dette var sisteskoledag for meg før vinterferien som egentlig ikke er før i morgen men jeg fikk i dag siden jeg reiser bort. Ja, jeg reiser i morgen! Det blir neppe noe blogging i vinterferien. Skal til Toten ca 2 timer unna Oslo. Der skal jeg være helt til neste søndag. Jeg har verdens beste Gudfar som betaler heele flybiletten min, fram og tilbake! Glad i deg gudfar Steinar! <3 

Det er bare jeg som skal dra, mamma blir hjemme. Er første gang jeg reiser med fly alene. Reiser direkte fra Evenes til Oslo : )

Kofferten er pakket og har ordnet alt klart, det eneste jeg mangler er ørepropper til MP4'en. MP4'en min er jo selfølgelig rosa, haha : )
Kommer litt bilder under. Men jeg fant ikke laddekabelen til kameraet mitt, så jeg fikk låne Mor sitt, men det er også bra. Så det blir litt bilder fra ferien, jeg skal jo også møte en gammel venn fra 2006, haha. Han heter Martin, har ikke vært hos Gudmor å Gudfar i Toten siden 2006 altså 6 år siden, det er en stund det, haha.  

Nå skal jeg prøve å laste opp snøbadevideoen (del 2)  

- Hva skal dere i vinterferien, kanskje noen av dere har hatt ?

- Blogges Karoline♥ 


//MP4'en min, skal ha den på flyet//


//Noe må jeg vell ha å gjøre ?//


 

Kommer en del 2

Det kommer snart ut en del 2 av snøbadevideoen min, haha. Syntes den ble så kort så måtte ha en del 2. Prøvde først å redigere dem om til 1 video, men det fikk jeg ikke tid til siden mamma kom hjem og skulle ha pcn, å hun skal snart ha den. Den er ganske snart ferdig opplastet og da skal dere få den. 

NOEN AV DERE SØTE LESERE SOM KAN KOMME PÅ NOE JEG KAN LAGE VIDEOBLOGG OM ?  ;*

Upsi...

Glemte av bloggen.. Men har uansett ikke hatt tilgang til pc, har kun vært på nettet med mobilen. Jeg kommer meg ikke inn på blogg på telefonen uansett. Beklager dere, jeg lovet dere på nyttårsaften at jeg skulle holde bloggen dobbelt så mye oppdatert som det jeg gjorde da, å mere bilder. Men det har ikke blidt noe av det. Men istede for å gjøre dette innlegget trist, kan jeg fortelle litt om uka mi. Starter selfølgelig med mandag :-)

Mandag:
Mandag er en av de 3 dårlige dagene. Mandag er jo rett etter helga og blir da denne ukas første skoledag. Mandagene på skolen er utrolig kjedelige. Skulle ønske det var helg heletiden sammtidig som jeg er utrolig glad for at vi har skole! Var jo på fotballtrening da også. Siden Cathrine (moren til Camilla, besteveninna mi) ikke skulle kjøre henne på treninga og tante ikke hadde tid å mamma var på jobb. Siden ingen hadde tid måtte mamma komme å hente meg i sykebilen, vi kjørte jo også ned og henta Camilla så hun satt på. Jeg har vært på Asterset hos tanta mi og Elena. Elena og onkel dro ut på søndag og lagde snømann. Da mamma kom for og hente meg på mandag var jo snømannen enda der. Elena hadde gitt han navnet Tøffen. Elena elsker jo at mamma jobber på ambulansen for da kan hun se på blålysene og slikt. Elena hadde besøk av Heike da, så da skulle mamma tøffe seg og vise de blålysene.

Tirsdag:
Tirsdag er en av de bra skoledagene. Da har vi svømming og gym, syntes faktisk det er morsomt. Men det jeg ikke liker er at vi har svømming sammen med guttene. Siste svømming før jul klarte Markus å åpne bikinioverdelen min, så den datt av.... FLAUT! Men denne gangen gikk det bra, heldigvis. Var jo også trening på tirsdag men da var Camilla syk også var det møte før treninga. Så jeg dro på treninga halv seks. Lillesøstra til Helene (Helene er ei jente på treningen). Lillesøstra heter Mia, vi stod og kastet på vannflaska mi, helt til jeg fikk den i øyet. Nå har jeg en kul på øyet og blir garantert blått snart. Men noe mer sjedde egentlig ikke på tirsdag.

i går og i dag har det ikke sjedd noe spessielt, så gidder ikke skrive om det.

- Men jeg lurte på en ting, vil dere at jeg skal begynne med en historie på bloggen?
- Hva har dere gjort denne uka?

-
Blogges Karoline♥

Helgen min!

Siden jeg ikke har holdt dere helt oppdatert kan jeg vell begynne med UKM. Jeg kjente alle som skulle opptre. Men jeg gikk ikke videre, hadde egentlig ikke trodd det heller. De som gikk videre var Martine, og gruppa Split. Martine vaaaaar så flink! Jeg legger ut video når jeg kommer hjem, men fikk ikke filmet Split. Gruppen Split bestod forresten av Max, Truls, Joakim, Kristian Svennson og en gutt jeg ikke aner hvem er, haha. Martine var sååååå sinnsykt flink, hun har den råååeste stemmen i verden! Hun kommer til og vinne hele UKM! Etter at vinnerne på UKM ble kåret var det discotek. Jeg var mest sammen med Mathias og Therese.  Tok jo bussen hjem klokken 23.30, Mathias tok også bussen så satt sammen med han. Da jeg skulle gå av så trykket Martin på stopp knappen så gikk jeg av og bussen kjørte vidre. Men det var 3 stykker til som skulle av, men de kom seg ikke av bussen før han hadde kjørt noen meter bort. Men grunnen til at de ikke kom seg av var siden Ingela må bruke krykker. Så gikk jeg hjem lamme Inger og Ida, de var så snille og fulgte meg hjem. 

I dag var jeg i bursdagen til Ingrid. Hun feiret den på Rune's Bar.  Var ikke så mye folk der, jeg var den eneste fra Eidet, og det var ingen fra Straume, så det varr kun folk fra Steine og meg fra Eidet. Sjedde ikke så mye der, så dette var alt fra helgen. 

Skal til Stokmarknes i morgen så blir ikke noe blogging! Så ikke kom og klag på at jeg ikke har blogget i morgen, med mindre dere vil ha meg irritert!

- Hva har du gjort i helgen ?

-
Blogges Karoline♥

  

UKM Senere

Ja dere, da er det UKM senere.. Gruer meg sykt, har aldri opptredd fremfor folk når jeg synger bortsett fra på Elevkvelder og barneleikaringen. Er på skolen nå så jeg kan ikke blogge så mye mer. Men jeg ville bare takke dere søtinger for og gi meg tips om hvordan man får stemmen tilbake, jeg annbefaler SVENSK kaffe, er ikke godt men hjelper mye! Og tusen takk for at dere hjalp meg med å bestemme hvilken kjole jeg skulle ha. Skal velge nummer 3, også skal jeg krølle håre mitt.. Men bare nede. Men nå må jeg gå ;*

- Liker dere å synge?

-
Blogges Karoline♥

Natta Søtinger ! ;*

Natta mine søte lesere ;*

Er så utrolig trett nå, siden det er ukm i morgen er det kanskje litt lurt med en god natts søvn tror dere ikke? Pluss at jeg skal på skolen så da må jeg stå opp klokken halv 7.... 

I morgen blir det nok ikke noe blogging siden jeg skal på gitar, ukm å ungdomsklubb.. Gitarøvingen er  til klokken kvart på 3 imorgen ettermiddag. Så må jeg da hjem til tanta mi for å dusje å fikse meg. Så blir klokken sikkert 4 hall 5, og da må vi kjøre. Så er det da UKM klokken 7, og ungdommsklubb etter det og den varer til middnatt. Så blir ikke noe blogging i morgen. Men nå skal jeg sove, natta lesere ;* <3

- Er DU med på UKM ? 

Blogges Karoline♥ 

UKM// HJELP!!

UKM- Ungdommens KulturMønstring. 

Ja i morgen er det UKM. Jeg har meldt meg på, og jeg skal synge. Men har øvet så mye så jeg har nesten mistet stemmen, noen av dere søte lesere som vet hva man burde gjøre da?  Bruker vanlig vis ikke miste stemmen, men gjorde det nå. Sangen jeg skal synge kommer nederst i innlegget, den heter : Set fire to the rain, det er Adele's sang men skal bruke en annen verson av Sabrina. Jeg har sykt med seneskrekk, noen som vet hva man burde gjøre da? dette er sangen jeg skal synge! 

-
Hva skal man gjøre når man nesten har mistet stemmen? 
- Hva skal man gjøre når man har seneskrekk?

-
Blogges Karoline♥ 

Dårlig blogger

FØRST Å FREMST SÅ VIL JEG SI DET AT JEG SA NÅR JEG BEGYNNTE Å BLOGGE IGJENN, SA JEG AT JEG KOM TIL Å BLOGGE NÅR DET PASSER MEG!  

Jeg vil bare si det at jeg ikke har så mye tid på pc, siden mamma sier at jeg ikke får sitte på pc i dag og at jeg bare får max 2 timer hver dag på pc. I tillegg til dette er det da det at mor og far er i Syden, så kan ikke bruke hennes pc heller. Når mamma er på jobb så er jo jeg da hos tanten min, og da må jeg hjelpe til med og passe på Elena!

Jeg er ikke verdens beste blogger, men om du ikke liker måten jeg blogger på så er det jo bare å ikke lese bloggen min? Hva er så vanskelig med det? Dere trenger ikke komme på facebook og bynne å slenge dritt til meg siden jeg bloggerså lite.

Jeg hater når jeg må skrive slike innlegg som dette, men nå var det nok. Helt siden jeg begynnte og blogge igjen har det alltid vært noen som skulle komme og slenge mye dritt til meg.  Dere aner ikke hvor mye jeg har gått gjennon i Januar og Februar, livet har vært et rent helvette!

Men plis, tenk dere om før dere skriver noe! 

-
Er DU blogger og får mye dritt fra leserne dine ? 

- Blogges Karoline♥ 

 

313425_240267632688722_173850439330442_671133_1681974875_n_large

Tumblr_lxy1v55mgu1r89dcno1_500_large

 

Tumblr_lxzsz515ho1qa0romo1_500_large
381131_346361495377964_100000123494858_1558257_1523897783_n_large     
 

Hvilken?

HJELP MEG !!! 1,2 eller 3 ? 

- Hvilken syns du var finest? 

- Blogges Karoline♥
 

I'M BACK!

Klarte ikke holde meg unna bloggen, har ikke tid til og lage design heller. Så dette bli en vanlig blogg og kommer kanskje  noen design innimellom men akkurat nå er dette bare en vanlig blogg : ) 

Jeg har tenkt og kjøpe meg en kjole fra Nelly.com, men klarer ikke besetmme meg. Kjolene kommer i innlegget over. 

- Hva syns dere om at jeg er tilbake ? 

- Blogges Karoline♥ // fant ikke annet bilde på pcen // 
 

Gratis design

da har jeg laget et gratis design, er jo mange som vil ha løkkeskrift på overskriftene til innleggene. Så det har jeg fikset. Dette designet er akkurat det samme som jeg har hatt tidligere, bare med noen få forandringer : ) 

Slik ser designet ut (trykk på bildet for og komme til  designet)  

Endret mening

Jeg har endret mening om det å slutte å blogge. Jeg skal heller starte en blogg med gratis design. Setter i gang med en gang. 

Slutter å blogge

Jeg slutter å blogge, kanskje jeg kommer tilbake men ikke med det første i allefall.... Sees

- Blogges Karoline♥ 

Ingen overskrift ;*

Hei dere. Nå sitter jeg på skolen og blogger. Har egentli ikke peiling på hva jeg skal blogge om, men prøver og gjøre det beste ut av det. Jeg skal lage meg et nytt design og en ny header. Jeg begynner å gå lei det jeg har nå. Siden jeg ikke trekker vinneren av ukens beste blogg denne søndagen som var betyr det at de som vinner ukens beste blogg på søndag får en tillegspremie på 100 kroner. Men nå vet jeg ikke om hva mer jeg skal blogge om.

- Hvilken farge vil du ha på designe ?

-
Blogges Karoline♥

Starting to get sick :(

Huff, nå begynner jeg å bli syk noe som betyr at jeg kanskje ikke kan dra til Steine i morgen.. Jeg har så mye jeg må gjøre hjemme nå men jeg klarer ikke gjøre noe, men mamma kommer til å klikke hvist jeg ikke gjør det. Men det er ikke det som bekymrer meg akkurat nå, det jeg er redd for er det jeg ikke kommer meg til Steine. Men ja, kanskje vist jeg er syk i morgen at jeg blogger mer? Det er vell en liten opptur på dagen? :) 
Men nå har jeg bare 15 minutter på meg til alle pliktene mine skal være gjort, wish me good luck. 

- Liker dere og ha plikter når dere er syke ? 

- Blogges Karoline♥ 

day 2- 9 ting jeg gjør hver dag

Ehm, det jeg gjør hver dag er vell det mest normale. Står opp, Kler på meg, Sminker meg, Ser på tv, Sitter på pc, Ser på telefonen min, Tar en liten Powernap, går inn på facebook & snakke med Mathias. 

- Kom ikke på noe bedre, haha. 

- Blogges Karoline♥ 

Day 1- 10 random fakta om meg.

I følge Emile jenta mi er jeg : 

Crazy, kul, snill, pen, bestevænn
, super, artii, go i fotball, mii, tøff, alt i heile værdn ;*  

10 days challenge

Siden jeg alldri fikk fullført 40 days challenge skal jeg ha en på 10 dager. Dag en kommer etter dette innlegget. Så her er hva jeg skal gjøre : 

day 1. 10  random fakta om meg selv. 
day 2. 9 tinger jeg gjør hver dag.
day 3. 8 tinger som irriterer meg.
day 4. 5 ting jeg frykter. 
day 5. 6 sanger jeg er hekta på.
day 6. 5 ting jeg ikke kan leve uten. 
day 7. 4 beste minner. 
day 8. 3 ord jeg ikke kan gå en dag uten og si.
day 9. 2 ting jeg skulle ønske jeg kunne gjøre.
day 10. 1 person jeg stoler 100% på.

-
Om du har blogg, har du noen days challenge?

- Blogges Karoline♥ 

 

Snille Are

Haha hei dere. Jeg har snakket med folk i HELE dag og i går. Jeg begynte og snakke med Helene i telefonen i går og vi pratet i over en halv time, så ringte hun meg sånn 10 minutter etter på så snakket vi en halv time til, haha. Til sammen tror jeg vi har snakket i 3-4 timer på disse to dagene, haha. Er lenge siden jeg har hatt en så lang samtale. Vi pratet i går om at jeg kunne dra til Steine og møte dem, men neida, det gadd ikke mamma. Så senere begynte jeg om mamma å krangle, men det var ikke derfor. Så ble Helene "redd" mamma, hahahahaha. Så fortsatte vi samtalen om hva vi skulle gjøre i dag. Så ja, vi har da pratet siden halv 10 i mårrest (?) og enda ikke funnet ut hvordan. Men det er en sjanse for at jeg kommer meg dit og det er vist at Are gidder og kjøre å hente meg her i Kråkberget for så å kjøre tilbake til Steine, men tror egentlig ikke han gidder. Skulle ha fått svaret nå klokken 15.00, men nei har ikke fått det enda. Men jeg håper det blir et ja. Helene og jeg er ikke de som har så veldig god kontakt, hadde det ikke vært for at i får at Helene skrev til meg på facebook ville alldri dette ha sjedd og jeg angrer ikke på det!! 

Først i dag var det snakk om at mamma'n til Elisabeth skulle kjøre og hente meg og da dra til Eidet, men det gadd hun ikke. Så da begynte vi og planlegge at Are skulle komme og hente meg når han har fått disel på bilen elns. Men ja, nå er jeg hos mor og gleder meg til tirsdagen for da drar de til syden, og da får jeg og mamma hver sin pc, så vi slipper og krangle om det. Det er snakk om at jeg og mamma skal " flytte"  hit mens de er borte. Men ja, er ikke sikkert det skjer, men håper det. Her er mye bedre nett, og vist jeg får ha min pc så får jeg kanskje laget ferdig designet til Elisabeth, jeg har akkurat laget et design til Helene. Linker til bloggene demmes kommer nesten nederst i innlegget. 

Har blitt lite blogging i det siste siden blogg lysten min ikke har vært helt på topp, men skal skjerpe meg som jeg har sakt. Jeg fikk lastet ned et program som noen sier er utrolig bra men jeg forstår meg ikke på det. Men skal gjøre det så bra jeg kan. Men det er bare et problem, aner ikke hva videobloggen skal handle om. Ingen av dere lesere har kommet med noen ideèr til hva jeg kan lage videoblogg.

Direktelink til Helene's blogg <<HER>>
Direktelink til Elisabeth's blogg <<HER>>

- Hva kan jeg lage videoblogg om?

- Blogges Karoline♥ 

Kråkberget & videoblogg

Hei dere. Nå sitter jeg hos tante, har vært her helt siden torsdag. Men i dag skal jeg hjem til Kråkberget. Jeg og Elena skal knuse pepperkake huset, om jeg får laddet telefonen min blir det garantert en video til dere! Jeg har ikke hatt noen videoblogger, og det MÅ jeg begynne og lage til dere. I løpet av neste uka, om jeg har tid lover jeg dere at det blir en videoblogg. Men jeg har ikke noe redigerings program til videoer på pcn min så jeg lurer på om noen av dere har. Hadde vært utrolig takknemelig om jeg hadde fått noen ideer til hva videobloggen kunne handle om. Men nå drar vi, hade<3

- Hvilket redigeringsprogram vil du annbefale?
- Hva vil du videobloggen skal handle om?

-
Blogges Karoline♥

Kul overskrift

Hei dere, blir et kort innlegg, har ikke så god tid. Jeg var jo på skolen og blogget i dag som dere kanskje ser i innlegget under. Etter skolen hadde jeg gitartime, har fått samme lekse som forje uka, easy shit. Så etter da dro jeg hjem til Elena (søskenbarnet mitt) Hun maste sånn på at jeg måtte skyndte meg på trening får når jeg kom hjem skulle vi spise taco, men Chirstian og Ine var så treig at Elena måtte vente i ca 30 minutter etter at jeg var kommet hjem. Men nå må jeg gå, skal være kelner til Christian (søskenbarnet mitt).


- Spiller du gitar?

-
Blogges Karoline♥

På skolen igjen

Hei dere, først vil jeg bare si sorry for ikke å ha blogget. Har hatt det så utrolig travelt.

Nå sitter jeg på skolen og blogger, vi får låv til og være på facebbok og slikt i dag. Men har ca 10 minutter på meg så hade<3 lover og blogge mere!!

 

- Syns dere jeg blogger for lite?

-
Blogges Karoline

Kjersti søta

Kjersti er en person som jeg har hatt kjempe god kontakt med, men har desverre mistet ganske mye av den. Hun er utrolig snill og søt og veldig omsorgsfull! Jeg er ikke serlig glad for at vi har mistet kontakten, jeg håper virkelig vi møtes snart Kjersi, savner deg utrolig mye! 

Kjersti har sin egen blogg, skjekk den ut da vell trykk <<HER>> For og kommer inn på bloggen. 

-
Blogges Karoline♥

De 3 første som liker

Nå aaaner jeg rett og slett ikke hva jeg skal blogge om, så jeg har tenkt og ha en slik status på facebook at de 3 første som liker statusen min skal jeg skrive om på bloggen. Det kommer i eget innlegg <3


- Blogges Karoline♥

På skolen

Hei dere nå sitter jeg på skolen og blogger.  Aner ikke hva jeg skal blogge om, dagen i dag har bare vært chill. Blogges sikkert når jeg kommer hjem om jeg får tid siden jeg skal på trening._

- Bruker du og blogge fra skolen ?

- Blogges Karoline♥ 

 

Bilder

Jeg har redigert noen bilder til dere.

 - Syns ?

-
Blogges Karoline♥ 

Home to sleep

Nå er jeg kommet hjem fra Smines. Var koselig der, satt litt nede i baren og så på tv og så gikk vi opp og spiste og bare pratet å koste oss. Nå er jeg så trett at øynene mine glir sakte igjen, haha. Natta, sov godt <3

Sov godt !<3


- Blogges Karoline♥ 

Smines

Hei dere. Tenkte jeg skulle ta et litte innlegg før vi drar til Smines til gammeltanta mi Rita. Jeg sitter på facebook å har pokekrig, haha. Er lei av og poke å bli poket egentlig men jaja.  Har ikke gjort noe i dag så har ikke noe og blogge om så dette blir et utrolig kort innlegg, haha. Tror ikke det blir noe tid til og blogge når vi kommer fra Smines, og hvist det blir det så kommer nok ikke innlegget før 23.00- 00.00. Men jaja, hade søtinger <3

- Har du meldt deg på konkurransen ?
- Bruker du å ha pokekrig? 

- Blogges Karoline♥ 

Siste Trening

Som dere kanskje har sett så er jeg verdens dårligste med overskrifter til innleggene, men det er vell ikke det viktigste? 

 Jeg har hatt gitar time og har lært meg en del nytt. Så gikk jeg ut av skolen siden jeg skulle bli henta å kjørt til Straume på ambulansestationen siden mamma jobber der. Da jeg kommer ut står verken far eller mamma klar til og hente meg. Det endete opp med at jeg ringte mamma og spurte om hvor hun var. Det var en person som var syk så hun måtte til sykehuset, hun sa at far skuller komme men neida.. Christian kom. Jeg så bare en bil som kom kjørende i fullfart og slengte, haha. Elsker når Christian gjør det, er morsomt ass. Så kjørte han meg til Straume og her sitter jeg, haha. Nå sitter jeg bare og venter på at klokka skal bli 17.30. For da er det siste fotballtrening denne uka. Men nå aner jeg ikke hva mer jeg kan blogge om, see yaah ! <3

 - Spiller du noen idretter ? 
- Meldt deg på i konkurransen ?

-
Blogges Karoline♥

 My team ! <3

Matematikk -.-''

Hei mine søte lesere! <3

Nå sitter jeg med matteleksa mi og forstår ikke en damn shit av den. Mamma er enda værre enn meg i matte så hun har ringt hele familien og de forstod det hellre ikke. Hun var nødt til og ringe til en jobb kamerat, han viste svaret! Jeg vet at jeg vet at jeg sliter i matte, men er ikke den verste i klassen heldig vis <3

Aner virkelig ikke hva jeg skal blogge om. Har bare sånne sykt kjedelige innlegg til dere, beklager. Men når jeg finner kamera ladderen min, da, da låver jeg dere det at det blir myee bedre blogging av meg. Datan min er så dårlig/gammel at den ikke en gang har en sånn ting der man setter inn minnekort. 

 

- Er dere gode i matte ? 

-
Blogges Karoline♥ 

På minning

Ville bare minne dere på spørsmålsrunden jeg har! Still spørsmål ved og klikke <<HER>> Stopper med 30-50 spørsmål. Blir det ikke 30 spørsmål blir det ingen spørsmålsrunde. Husk at uansett om DU kommenterer og har blogg, så kommenterer jeg tilbake. Du taper INGENTING på det. Så kommenter på spørsmålsrunden, spørsmålet jeg fikk "nøff" telles ikke! 
Hørte du det Markus? "nøff" telles ikke med! 

- Still et / fler spørsmål da vell !  

- Blogges Karoline♥

 

1 skoledag 2012

Da var verdens værste førsteskoledag over! Gidder ikke skrive hvorfor det var en dårlig skoledag. Nå sitter jeg og ser på Camp Rock 2, haha. Senere skal jeg ut på en liten skutur, med mine nye ski <3
Fikk jo utrolig bra ski hos mamma i julegave. Har egentlig ingenting og blogge om nå, så ses sikkert senere søtinger! ;*

 - Har dere ski ?

- Blogges Karoline♥ 

Fotballtrening

Hei og beklager for lite blogging. Har rett og slett ikke hatt tid, og de som venter på design, må bare beklage ventetiden! Siden vi er begynt og ha fotballtrening 3 dager i uka, mandag, tirsdag og fredag så blir det enda mindre tid til blogging. Fredagene vet jeg ikke om det blir så mye blogging frem over. Har jo gitartimer klokken 14.15 - 14.45 på fredager pluss fotballtrening klokka 17.30 - 19.00. Så har ikke så mye tid som går til blogging på fredager. 

Blir ikke bilder fra nyttårsaften, mor hadde glemt kameraet og telefonen min blacka ut... BEKLAGER!
Hvorfor er det slik at hver gang jeg lover dere at jeg skal ta bilder og slikt så finner jeg ikke kablene eller så blir kameraet/telefonen fri for strøm ?, er så dønn lei av det!

I morgen blir nok ikke så veldig bra dag. Har allerede fått beskjed om at jeg skal bli baset. Jeg HATER og bli baset og mobbet av de samme personene hele tiden! Mobbing og basing er noe dritt! Når det gjelder kødde basing er det ok, men ikke når det er ekte, om dere sjønner hva jeg mener. Jeg kunne sitte her og fortelle dere om mobbing dagen lang, og kunne sikkert laget verdens lengste innlegg om mobbing, men så mye skal jeg ikke kjede dere.

Jeg vet at jeg ikke er verdens beste blogger eller den beste til og legge ut bilder på bloggen, men jeg gjør det beste jeg kan. Enkelte lesere klager på lite blogging og lite bilder men det kan ikke jeg noe for. Jeg prøver og presse inn tid til blogging, men klarer det bare ikke. Bildene blir det lite av siden jeg er så flink til og glemme kameraet eller kablene til kamera og telefon er borte. Pluss at det er ikke alle jeg får ta bilder av og jeg får ikke ha med kameraet på skolen å ta bilder. Det har lærerne sakt klart NEI til. Så det er ikke noe jeg kan gjøre med det.
Nå har jeg ikke mer å blogge om så dette er nok slutten, husk jeg lager GRATIS desgin til dere. Om dere vil!

- Vil du ha et design ? 

- Blogges Karoline♥ 

Godt Nytt År

I dag er det da nyttårsaften. Som alle sikkert vet er dette den siste dagen i året 2011. Har virkelig hatt et utrolig fint år, og ønsker alle sammen et godt nytt år! Jeg kan låve dere en ting, og det er det at jeg kommer til og blogge ut 2012 også! Mange sier at 2012 er det verdens undergang, men det tror ikke jeg. Tror dere også på det tullet? Dette er da det siste innlegget fra meg i 2011, som sakt har dette året vært helt fantastisk, men håper 2012 blir litt bedre, med mindre ned turer og slikt. Elsker leserne mine, og alle de som kommenterer, dere er fantastiske.

Hver gang jeg er inne på bloggen og blogger i " dårlig humør " Så er det elten noen som kommer og kommenterer på bloggen og får et smil på munnen min med en gang. Og noen leser innlegget og skriver til meg på facebook. Som da jeg skrev det om Knerten stakar, det var SÅ utrolig mange som fikk meg i bedre humør. Ingenting er som å få andre folk man ikke kjenner til og kommentere at de er lei seg og kondolerer, dere må bare vite at det betyr så utrolig mye for meg. Elsker dere virkelig, jeg låver at jeg blir i allefall og blogge ut 2012 og kanskje lengre! Men som jeg alltid sier når jeg er deppa eller noe, irritert eller noe slikt, det jeg sier til meg da er NEVER SAY NEVER!

Noen lesere tror ikke jeg kommenterer tilbake og vil derfor ikke kommentere, de tror da at jeg ikke bryr meg om det dere kommenterer, men jeg leser hver eneste kommentar og jeg kommenterer ALTID tilbake! Bare husk det. Du som spurte meg, bare kommenter, jeg kommenterer altid tilbake! Jo flere kommentarer jeg får, jo flere kommentarer får du. Det er ingen ned turer i det, haha. Mor har ikke med kameraet, og det blir derfor bare telefonbilder, så ikke klag for dårlig kvalitet på bildene! Men dere er ikke akkurat de som klager over innleggene mine! <3

Det jeg egentlig ville fortelle dere var, Godt nytt år, håper virkelig dere får det fint de 3 siste kvarterene av 2011!!!

- Har dere hatt et fint år i 2011 ?
- Tror dere på det tullet om at 2012 er verdens undergang ?

-
Blogges Karoline♥

Kino og babymat

HEI !

I dag har jeg vært på kino men før jeg forteller noe om det så skal jeg si litt hva jeg har gjort i dag. Søteste Emilie W tok buss til Stokmarknes og klokken litt over 11 var hun her. Andrine skulle ringe meg halv 11 men neida, hun ringte meg 11. Jeg lå jo og såv, jeg skulle jo være med Søteste Andrine og hente Emilie. Så ringte jeg Søteste Isak og spurte om han ville være ute sammen med oss, jada han kunne komme men da måtte Søteste Joacim være med. Da ringte Søteste Adrianne og spurte om vi skulle finne på noe, så ja da ble hun også med. Jeg brukte 20 kroner på sol, så det ble 13 minutter, er så solbrent av i går og i dag! Adrianne ga meg 10 kroner til mere sol, og jeg er så dum at jeg tar i mot å drar å tar mere sol, haha smarte meg. Da ble jeg så utrolig solbrent, svir så syk mye, buhu! Søteste Orn var også sammen med Isak og Joacim. Så dro vi jentene på butikken og kjøopte agurker og Adrianne ga meg penger så jeg fikk kjøpe meg baby mat, haha. Jeg kjøpte smaken Lasangne, den var ikke god! Jeg satt og spiste det, og brekte meg for her gang, jeg spiste den jo kald da så er kanskje ikke så rart at den smakte vondt?

Så skulle Emilie W på kino å se Alvin og Gjengen 3. Adrianne kom med idêen om at vi også skulle dra på kinoen. Jeg hadde jo ikke mere penger siden jeg kjøpte meg en burn. Men jeg ringte mamma og spurte om hun var kommet til Stokmarknes, men neida, hun var på Sortland. Hun sa det at jeg kunne bare låne penger hos mor, så da gjorde jeg det. Før vi dro på kinoen sto vi oppe på Rimi taket og kastet agurk og babymat på biler, haha. Andrine ble hentet av pappa'n sin og jeg fikk sitte på hjem til Orn for og hete penger og sminken min som Søteste mor hadde tatt med. Nå sitter jeg og Julie å ser på Surf's up. Men nå kommer Orn og skal sikkert ha pc'en. See yah, håper mor har med kameraet så dere får litt bilder av rakettene i morgen! Snakkes <3

-  Har dere  sett Alvin og Gjengen 3?

-
Blogges Karoline♥

Har vært ute med beste folket

Hei
I dag har jeg vært ute sammen med  beste Andrine,beste Isak, beste Adrianne, beste Emilie W og 2 sekunder med Joacim. Først så skulle jeg bare ut for og leie film sammen med Julie og Orn, det endte opp med at vi lånte smurfene. Så ringte Emilie akkurat når vi var begynt og gå og hun spurte hvor jeg var. Så skulle jeg møte henne på kiosken, og så dro Julie og Orn hjem mens jeg og Emilie var ute i Nesset. Jeg ringte Beste Isak så kom han til Nesset og var sammen med oss. Da ringte beste Andrine og spurte om ikke vi kunne være ute sammen, så sa jeg at hun kunne jo komme og joine med oss. Så da gikk Jeg, beste Emilie og beste Isak inn på den Glade kokk og satt og tegnet, haha. Vi avtalte det at vi skulle dra til Isak, når vi var kommet noen meter unna huset hans,  så sa han det at vi gadd ikke å dra til han. Så måtte han inn og spise. Da tok Andrine meg i armen og dregde meg bort til huset hans så ringte vi på. Vi gikk inn på rommet hannes og satt der, mens han spiste. I morgen skal kanskje Emilie kommer til Stokmarknes igjen, WOHO! Skal spørre Isak om han ikke blir med ut da. Da vi var hos Isak og han var ferdig med og spise gamet han litt så gikk vi ut. Vi begynte og fryse og spurte Adrianne om ikke hun kunne komme ut, joda hun joinet.Vi gikk for og spørre Ina om hun skulle være med ut men neida, hun var ikke hjemme. Så ble Isak "sur" på meg så satte jeg meg i snøen, og så datt jeg ned og rett i en sten. Jeg besvimte, kjempe koselig, not. Men nå skal Julie ha dataen sin, snakkes <3

- Hva har dere gjort i dag ?

-
Blogges Karoline♥

Me on 1 juledag

- Syns ?

-
Blogges Karoline <3

Det var den jula

Hei søtinger, hadde dere en bra dag i går?
Jeg fikk to utrolig dyre  julegaver. Jeg fikk en sykkel til 6300 av Mor, Far, Mamma, Ida, Christian, Elena, Orn, Julie, Tante Noy, Onkel Odd Martin, Tante Bente og Onkel Arve. Så fikk jeg også ski til 2000, var ikke så dyrt da men ja til sammen med skisko og skistaver så går prisene lengere opp. Den gaven var det bare mamma som kjøpte. Orn og Julie fikk hver sin pc. Julie fikk en rosa mini hp og orn en STOR asus, bærbar altså. Pluss mye mer. Det jeg fikk mest av var smykker og øredobber. Fikk så utrolig mye fint! Tusen takk for de fine gavene jeg har fått <3

Det triste var det at jeg ikke fikk noe jeg ønsket meg kun en krølletang, og sykkel trengte jeg jo så den går sånn halveis. Det jeg virkelig ønsket meg var ny telefon og pc, jeg og mamma krangler alltid om hvem som skal ha pc'en når hun drar på jobb, men det ender opp med at mamma tar pc'en og jeg blir sittende på mor sin treige gammle full av virus. Men mamma sa i går at vi kunne snakke om det og det var jo min data som jeg fikk i bursdags gave hos henne så hun sa det at jeg kunne få ha den oftere når hun drar på jobb. Men nå skal Orn ha dataen sin så vi snakkes.

Bildene kommer senere i dag eller i morgen, altså bildene av julegavene. De ligger hjemme så jeg må ladde kameraet mitt så jeg kan få ta bilde av det jeg har fått.

- Fikk dere noe dere ønsket dere ?

-
Blogges Karoline♥

Nytt design og header med snø

Nå er jeg ferdig med alle redigeringene på designet, jeg håper dere ble fornøyde. Plagdes litt med snøen og slikt, men gikk til slutt. Så nå vil jeg bare høre deres mening. Se på designet og headeren å fortell meg hva dere syntes. 

-  Hva syns dere om designet og headeren ? 

-
Blogges Karoline♥ 

Outfit på julaften og pepperkake huset

Her kommer noen bilder av hva jeg skal ha på meg senere i dag og noen bilder av pepperkake huset vi laget i går. Jeg, Ida, Elena og Julie. Ble ikke så veldig fint da, men jaja. 

PEPPERKAKEHUSET : 
OUTFIT PÅ JULAFTEN : 


// Kjole fra Bikbok //


// Smykke fra glitter //


// øredobber fra glitter //


// Armbånd fra glitter //


-Syntes ?

- Blogges Karoline♥


GOD JUL

I dag er det julaften, woho. Jeg gleder meg noe sinnsykt, mor tar med kameraet sitt så jeg bare bruker det til og ta bilde av gavene og diverse. På julaften bruker vi og spise lutefisk, det er ikke så VELDIG godt. Jeg har på meg verdens styggeste julekjole, eller egentlig er det ikke en julekjole... Men mamma sier at jeg MÅ ha akkurat denne kjolen på meg, så ja.. Ikke diss meg, haha. Men nå må jeg gå og pynte meg, bildene kommer elten senere eller i morgen. For og være ærlig tror jeg nok de kommer i morgen. 

- Hva spiser dere på julaften ?

- Blogges Karoline♥

 

Lillejulaften

..... I dag er det lillejulaften og jeg har INGEN julestemining? Hva skjer med meg a? -

Jeg har i alle år, som jeg kan huske, hatt julestemning på lillejulaften. Men ikke nå, wtf.. Jeg husker ikke hva som skjedde i helga så kan derfor ikke fortelle dere resten av det innlegget jeg begynte på. Jeg holder på og redigere svarene på spørsmåls runden, vet at det har tatt lang tid og beklager mye. På lillejulaften eller morgen til julaften åpner jeg en julegave, jeg åpnet min i dag. Jeg fikk et maybelline new york sett med en One by One maskara og en lippgloss. Jeg tror jeg skal pakke den inn igjen bare for morroskyld og åpne den på julaften også, haha. I don't know why, but it just feel's right, haha. Men vi snakkes senere søtinger ;* <3

KANSKJE SVARENE PÅ SPØRSMÅLS RUNDEN KOMMER SENERE I DAG ! 

- Bruker du og åpne pakke på lillejulaften ? 

- Blogges Karoline♥ 

Radio nisse

Heei, resten av det jeg skulle fortelle har jeg dessverre ikke tid til og fortelle nå heller... Er så opptatt av og få svar av radio nissen  men neida det er ikke til og få svar. Jeg, onkel og Julie sitter og ringer på hver sin telefon, haha. Jeg har ringt i en halv time nå og ikke fått svar! Jeg er dritt lei av og trykke og trykke og trykke og ikke få svar. Om dere bor i Bø så kan dere ringe 76114050 for og få tak i radio nissen og få en liten gave hos nissen. Det kommer fler innlegg senere, er så opptatt. Beklager bloggen. 

- Ringer du til Radio nissen?

- Blogges Karoline♥

På skolen når man har fri ?

Hei ! 

I dag var jeg på skolen på Stokmakrnes. Jeg lå først og såv så søtt hjemme hos Orn helt til at han kommer inn på rommet og står foran meg med en pute i hånden og skal slå meg med den, klokken 07.00!! Da var det ikke planlagt at jeg skulle på skolen lamme Orn. Senere kom Julie inn på rommet og begynte og slå meg med en penn, wtf liksom? Så senerre hører Noy (mamma'n til Orn at jeg er våken). Forteller resten senere, hade <3

Joda..

Heei søtiser. 

Nå er jeg på Stokmarknes hos Orn. Først var jeg jo på skolen, det var siste skoledag før jul. Vi fikk da ha meed litt godteri og brus/energi drikke, så var vi ferdige på skolen klokka 11. Etter skolen dro jeg hjem også sa mamma at jeg måtte gjøre ferdig rommene mine, som jeg ikke er ferdige med. Mamma tror det er ferdig på 1,2,3.. Men mamma, det er det ikke. Hun ble irritert på meg siden jeg var skikkelig nøye. Jeg satt og sorterte filmene mine og CD' ene mine. Det gikk for tregt om jeg skulle til Stokmarknes. Så kjappa jeg meg litt og så ble jeg ferdig, med litt slørve rydding. Det er mamma's problem som klager for at jeg gjør det skikkelig! Da mamma kjørte meg ringte hun Onkel Odd Martin og spurte om ikke han kunne komme og hente meg på Europris på Sortland/ midt mellom Bø og Stokmarknes. Det kunne han jo selvfølgelig. Så da gikk vi først inn på Europris og handlet litt, så fikk jeg kjøpt julegave til Christian og Orn. Blir ikke verdens beste gave, men men.. Tanken som teller vettu. Vi var ute sammen med Emilie H, Simen, Andrine, Isak og Benedikte. Først gikk vi til et gammelt hus, Benedike, Emilie og Simen turte ikke gå bort til det, men det gjorde vi andre. Orn, Benedikte og jeg var de eneste som turte og gå til trappen. Da lurte vi de andre med at det sto noen i vinduet, så hylte vi og løp av gårde. De andre ble jo livredde og sprang ned på veien. Senere dro vi på rema, jeg kjøpte meg ett nytt ringekort så nå har jeg penger på kortet mitt, ENDELIG!! Har ventet lenge på og få det og endelig fikk jeg penger til det. Så skulle vi akkurat til og dra til Benedikte men neida, da var klokka så mye at vi måtte inn. Jeg føler ikke på meg at det blir så mye blogging nå som det er juletid, jeg har liksom ikke tid til bloggen lengre. Men gled dere til etter jul, om dere er flinke og kommenterer så skal jeg KANSKJE ha en konkurranse som jeg da sponser. Det kommer til og være en ordentlig premie og ikke bare et fårlig gavekort men noe som man VIRKELIG kan få bruk for, men det er opp til dere. Nå skal jeg gå og legge meg, er så utrolig sliten etter dagen i dag. Har ikke med meg kameraet, men har funnet kabelen til telefonen min, men jeg har ikke kabelen meg meg hit til Stokmarknes, beklager virkelig dere, men jeg kommer uansett bare til og glemme og ta det med ut, men jaja. Snakkes senere. 

- Vil dere ha konkurranser? (Da må dere kommentere mer! )

-
Blogges Karoline♥ 

Blogger jeg leser

Noen av dere lurer på hvilke blogger jeg leser, og her har dere svaret. 

// Klikker du på navnet på bloggen så kommer den opp i en ny fane //
 

1. Bibses.blogg.no, Justin Bieber blogg. 


2. L0ve.blogg.no, Erica Mohn's blogg.

3. Sophieelise.blogg.no, Sophie Elise's blogg.

4. Tcmn.blogg.no, Therese Charlotte's blogg. 

5. Tuvaw.blogg.no, Tuva's blogg.

6. Enoksenmia.blogg.no, Mia's blogg. 

7. Kristineeolsen.blogg.no, Kristine's blogg. 

8. Ipb2.blogg.no, Ingrid's blogg.

9. HildeSanne.blogg.no, Hile og Sanne's blogg.

10. Eholen.blogg.no, Elisabeth's blogg.

11. Yvonnhp.blogg.no, Yvonn's blogg. 

12. Therisan.blogg.no, Thea's blogg. 

13. Annais.blogg.no, Anna's blogg.


-
Leser du noen av de bloggene ? 

-
Blogges Karoline ♥

Det var den helgen

Hei søtiser. 

Ja, da var den helga over. Orn med familie har vært her, vi har for det meste gamet i dag. Haha i know, m gaming, not a good match. Fredag var jeg jo på konserten, og hadde bursdag. Som dere ser i innlegget under så skulle Side2 ha meg opp på sena, og ja det var sinnsykt flaut, haha. I går ble det ikke noe blogging siden vi dro til Asterset for og feire bursdagen min. Mamma kom, Onkel Odd- Martin, Tante Noy, Elena, Julie, Tante Bente, Onkel Arve, Far og Mor. Så det var en voksenbursdag. Senere i går så gikk Elena, Jeg, Orn og Julie ned på rommet til Ida og så på Jul i Blåfjell. Så gikk vi opp og så hadde Elena og Julie så lyst og leke gjemsel, hvem tror dere var et så snilt søskenbarn og var med, jo meg. Elsker unger, er så morsome så lenge de ikke er i dårlig humør. Så klokken 21.30 skulle vi se på " Superman return " Så jeg og Orn gikk ned på rommet til Ida med godteri og brus. Da klokken ble ca 00.00 måtte vi dra hjem, da vi kom hjem løp jeg og Orn rett ned i kjellerstua og skrudde på tv. Vi så filmen ferdig, så svitsja Orn over til fotball. Barcelona og Manchester City. Barcelona vant 3-1, sjokk, haha. I går før jeg dro til Asterset satt jeg og stripa håret mitt blondt og endte opp som nesten helt blondine. Før, etter bilde kommer under innlegget. I dag har jeg og orn vært hjemme hos meg og spilt fifa og masse andre spill, han eide meg i alt. De dro hjem til Stokmarknes for ca en halv time siden. Om 30 min så skal jeg se på Jul i Blåfjell, er helt hekta jeg, haha. Har sett den mange ganger men fortsatt like bra. Har misset noen få episoder, men whatever. See yah later! 
- Hva syntes du var finest?  

- Blogges Karoline♥
 

Helt spesiell dag !

Jeg hadde dessverre ikke med kameraet mitt siden jeg ikke fant ladderen. Jeg har jo bursdag i dag, og fikk mange gratulasjoner i dag. Kulturskolekonserten var helt ok, jeg kunne spillt myee bedre. Det var en ting som gjorde dagen min virkelig spesiell. Kp og Lille mj har gjort dagen min utrolig bra. Jeg skulle på Side 2 konsert og da hadde Kp og Lille mj sakt til Aleksander og Torben / Side 2, at jeg hadde bursdag så måtte jeg opp på cena også syngte de bursdag's sangen til meg :') 
Det betydde så utrolig mye for meg, elsker dere Kp, Lille mj, Aleksander & Torben. Takk for alle fine gratulasjoner jeg har fått i dag, elsker og ha bursdag når jeg har så mange rundt meg som gjør slikt for meg! LOVEU! ;*

Her har Lillemj filmet meg på cena når Side 2 synger, ilu.- Kjenner dere noen som har bursdag ?

-
Blogges Karoline♥ 

Sortland på julegaveshopping

I dag ble jeg hentet på skolen av tante og onkel med familie, så kjørte vi til Sortland. Jeg fikk 900 kr av mamma i bursdags gave for og kjøpe julegaver for, så der forsvant noe av bursdags pengene mine, buhu. Men,men har jo ikke bursdag før i morgen. Vi møtte Mor, Far, Orn, Julie, Onkel og Tante på Sortland og mange andre kjenninger. Jeg ble med Ida, Emilie og Camilla på julegave shopping. Har fått kjøpt til alle bortsett fra Ida, Orn, Emile, Ida og mamma, og jeg er tom for penger : ( 
Men har fått kjøpt til resten, jeg fikk også litt tid til og kjøpe meg noe sminke. Jeg kjøpte meg noen koster, pudder, og to consealere. Men kameraet, jeg finner ikke ladderen : ' (
Så fikk jeg også bursdags gave fra mor og far i dag. Jeg fikk blond striping og en foundation. Nå blir det blonde striper på meg. Jeg liker virkelig ikke at jeg har bursdag samme dagen som konserten. Jeg aner ikke hva jeg skal ha på meg på konserten, er så dom at jeg ikke kjøpte når jeg var på Sortland, smarte meg. Orn, Tante, Onkel, Julie, Elena, Mamma (kanskje), Mor, Far, Tante og Onkel kommer på konserten bare for og se meg spille, loveyou!! ♥
I dag fikk jeg et par søte øredobber i adventspakke, og et grise flax lodd, vant ikke på det. Jeg fikk et flaxlodd i over i går som jeg vant 50 kroner på, jeg som har så uflaks med flax lodd, haha. Men nå kommer mamma hjem jeg får vel fortsette med rommene mine.  Det blir lite blogging i helgen! Måtte bare si det til dere slik at dere er klar over det, skal prøve og presse inn tid til ett innlegg. See yaah bitches! Neida, men vi snakkes senere, muss muss <3

- Har dere vært på julegavehandling ? 

- Karoline♥ 

 

Statistikk

Som dere kanskje ser på bildet under, er det ganske opp og ned med sidevisninger og slikt. Skal prøve så hardt jeg kan for å gi dere det dere fortjener av meg ! takk <3

- Natta <3

- Blogges Karoline♥
 

Header'n

Nå har verdens beste Mia laget en søt og fin header til meg, du er bare best! 
Så jeg ville vite hva dere syntes ?
denne eller den gamle? Dere bestemer om jeg skulle bestemme, hadde jeg tatt denne men det er opp til dere.

Mamma kommer snart hjem og jeg har to rom skal vaskes og slikt til hun kommer hjem ellers blir det ingen penger til og kjøpe julegaver for, buhu. Jeg må virkleig henge i, men om jeg har dataen her så blir jeg så opphengt av facebook og msn osv.. Det nytter ikke om jeg skrur den av heller for da slår jeg den bare på. Noen idè' er? Har et problem om dere ikke vet noe om hvordan jeg kan TVINGE meg selv til og ordne rommene. Men nå år jeg vel prøve og starte, snakkes i morgen.

- Syntes om headeren ? 

- Noen idè'er til hvordan jeg kan få lyst til og vaske rommene?

- Blogges Karoline♥

 

Kjære lesere....

Kan dere være så snill og gi meg en stemme <<HER>> ??? Da er dere VERDENS beste lesere, eller nei. Det er dere jo fra før av, men vær så snill det hadde betydd såååå utrolig mye for meg!

- Kan du gjøre det? 

- Blogges Karoline♥ 

Nytt design og Header

Så hva syns dere om designet og headeren? 
Headeren ble laget av Ingrid. Takk søta <3HeaderDesign

- Så hva syntes dere ? 

-
Blogges Karoline♥ 

Generalprøven/ øvingen

Hei beste! 

I går skrev jeg jo at jeg skulle på generalprøve, men det var bare vanlig øving. Generalprøven er på fredag klokken 15.00. Jeg gleder meg til helgen har 4 grunner.
1. Jeg har bursdag på fredag.
2. Jeg skal spille konsert og hele familien min i Vesterålen skal kommer på fredag, love u! ♥
3. Side 2 kommer og skal ha konsert der.
4. På lørdag skal jeg feire bursdagen min. 

Denne helga blir rå. Jeg SKAL huske og ladde kameraet og ta det med så jeg kan ta bilder og kanskje filme til dere. Men jeg har enda ikke funnet et program hvor jeg kan redigere videoer, noen forslag?
Skal forresten endre designet om ikke så lenge.

Men nå er jeg fri for strøm på pc'en. Kommer kanskje flere innlegg senere, see yah later!

- Hva skal du i helgen ?

- Blogges Karoline♥ 

 

Vaksine

Først vil jeg bare si det at det blir til at jeg har en videoblogg på slutten av hver måned. 

På skolen i dag tok vi sprøyte den heter " Livmorhalskreft ". Det er morsomt og ta sprøyta men jeg får så vondt etterpå. Dette ble et kort innlegg men kanskje det blir mere blogging etter generalprøven. Snakkes! 

- Har du tatt denne sprøyta ?
- Blogges Karoline♥ 

LES DETTE, VIKTIGE SAKER!

Nå sitter jeg i stua og ser på tv, men det er ikke det jeg egentlig skulle ha gjort. Nei, jeg skulle ha rydda rommene mine. Har jeg gjort det? Nei. Mamma jeg bare gidder ikke, og jeg som ville ta så mange bilder til dere i dag med kameraet mitt. Joda det er fritt for strøm! Jeg aner virkelig ikke hva jeg skal blogge om. Jeg fikk de tre forslagene men jeg får ingen bra videoer og har ingen til og ta outfit bilder av meg så det går ikke. Finner ikke ladder'n til kameraet og telefonen min er fri for strøm, så det blir lite bilder fra dere. 


 VIKTIG!!!!!!!!!!!!

Men jeg lurte på en ting, vil dere at jeg SKAL ha en videoblogg hver sistedag i månedene. Da får dere jo mere oppdateringer. Som foreksempel 31. Desember, da kan jeg ha en video om hva jeg fikk i julegave? Dere bestemmer. Om dere ikke kommenterer ja til dette så blir jeg ikke og gjøre det. Men om jeg da skal gjøre det trenger jeg et BRA redigeringsprogram! Noen forslag? 

Nå burde jeg kanskje gå opp på rommene og rydde før mamma kommer hjem, så hun ikke klikker helt totalt. Har ingen bilder på pc'en så det blir ingen bilder i dag. Men jeg LOVER dere at det blir en photoshoot en eller annen gang. Nå går jeg og rydder, wish me good luck! 

- Vil du at jeg skal ha en FAST videoblogg hver måned? 
- Noen forslag til videoredigerings program ? 

- Blogges Karoline♥ 

Skoledagen

I morgest jeg stod opp var jeg fast bestemt på at jeg SKULLE ha med meg utebokse på skolen, men gjett hvem som glemte det? MEG!! -.-''
Jeg hater når jeg er så glemsk.  

Mandager er noen drit dager, " F.I.M.D!!! "  Står for, Fuck it's monday. Førstetime var helt grei vi så gjennom ukeplanen og hadde litt norsk. Så hadde vi friminutt hvor jeg ble baset, woho (NOT). Han bruker ALTID og plage meg HVERT friminutt, og denne gangen var jeg lei av og si i fra til lærerne så jeg gjorde noe med det selv. Han stod på en akematte for og vise hvor kul han var som kunne stå på matten hele veien ned bakken. Han kom seg ikke så langt på grunn av meg. Jeg trødde på matten hannes slik at han fløy på hau. Så tok han og spenna meg, så spenna jeg tilbake. Da så læreren at han tok luen min og hev langt av gårde full av snø, og han måtte hente den. Men han nektet, så hentet søskenbarnet mitt den og gav meg den tilbake. Da ble han sur på henne, og hun er en førsteklassing. Han tok og trødde på akematten hennes så hun stupte med hode sitt på en stein. Da ble jeg irritert, om han skal drive og hersje med familien min siden de beskytter meg så kan han bare reise og ryke! Det var da jeg gikk bort til han og bitch lappet han. Da fikk jeg base runden min pluss at han slo meg, men ypper du deg med familie eller venner får du dobbelt så hardt tilbake av meg! Jeg kom hjem pissblaut men mamma er ikke hjemme så hun har ikke merket noe. I tredje timen hadde vi Naturfag og fysiskfostring. I stedet for og ha fysiskfostring så fikk vi være ute og ake i akebakken. Nå sitter jeg her i morgenkåpen og ser på tv og chiller. 

Elsker og være hjemme alene :)

- Hvordan var din skoledag ? 
- Blogges Karoline♥ 

R.I.P

Hvil i fred Knerten, savner deg allerede. Da jeg fikk vite dette begynte jeg med en gang og gråte, jeg løp opp på rommet mitt og la meg under dyna og gråt til jeg sovnet. Du er det beste dyret jeg har hatt.

Dere lesere sjønner kanskje ikke at en katt kan bety så mye for meg, men jo! Knerten er den beste katten som finnes (syntes jeg da) Han døde i går, mor avlivet han. Han tisset inne i sengene og mor fikk nok. Far og Knerten hadde en spessiel kommunikasjon. Far var på sykehus da han fikk vite dette, han begynte og gråte akkurat som meg. Den første katten jeg hadde het Pinki, etter at hun ble sterilisert så klikket hun. Hun var rett og slett farlig, så vi kunne ikke ha henne mere. Da kom en fyr og skjøt henne. Jeg fikk vite noe helt annet, de fortalte at hun hadde blitt på kjørt men jeg fikk vite i går at det var ikke det som hadde sjedd da heller. Elena (søskenbarnet mitt) Kom hit i stad og spurte hvor Knerten var, jo han var død. Elena begynnte og å gråte. Vi har begravd han i hagen, jeg og Elena har tent et lys og sotte på graven. Kommer til og savne han, og jeg vil alldri glemme deg Knerten! 


 
Savner deg så sinnsykt mye! Hvil i fred katten min :'(

 
Du er den beste! :( 


- Blogges Karoline♥ 

Hva skal de neste 3 innleggene handle om ?

Nå aner jeg virkelig ikke hva jeg skal blogge om så dere får bestemme hva de tre neste innleggene skal handle om. Så bare si ifra, blir de jeg syntes er best jeg tar da :) 

- Hva vil du jeg skal blogge om  ? 

- Blogges Karoline♥

 Kosekvelden ja

 

Ja, da var jeg hjemme igjen fra kosekvelden på skolen. Det var helt greit, det var sikkelig flaut siden vi måtte lage en egen sang med melodien Lisa gikk til skolen. Sangen måtte inneholde disse 4 ordene: Flott, Kake, Bake & Smake. Husker ikke hvordan den var men jeg tror den var noe som dette: Nå har vi baket kake, håper den vil smake. Den smakte kjempe godt og det var jo kjempe flott. Eller noe slikt, aner ikke. I morgen har jeg gitar øving. Skal spille på konsert den 16. Desember, på bursdagen min :) 
 Den 15. Desember så skal HELE familien i Vesterålen til Sortland på julegave shopping. Skulle egentlig lamme Ida i morgen etter skolen og gitartimen. Men neida, mamma får ikke lønning før mandag og jeg er akkurat blitt blakk... Koselig.no (NOT)... HATE IT! 

Er enda hos Elena. Mamma kom også på kosekvelden selv om hun er på jobb. Jeg, Ida og Elena satte på mamma hjem til tante i sykebilen. Hun satte på blålysene og Elena ble skikkelig glad. Alle sammen bare stirret skikkelig. Men nå skal jeg og Ida ut og gå tur med søteste Nikko gullet, hade.

- Hva har du gjort i dag ?

-  
Blogges Karoline♥

 
Søt ikke sant? 

Kosekveld på skolen

Nå skal jeg snart på kosekveld på skolen. Det eneste lærerne har sakt til oss er det at hele skolen vil bli delt opp i grupper så skal foreldrene være på gruppe med barne sitt og randome elever. Vi blir på gruppe med en fra alle klassene tror jeg, om jeg sjønte det riktig. Så skal vi bruke de gruppene til en slaks aktivitetsløype inne på skolen. Det skulle ligge en post inne på hver klasserom og inne på doene. Jeg sitter på nettet og redigerer et bamse bilde nå, det er vanskelig og bestemme seg hvordan det skal være. Bildet får dere når innlegget er ferdig. Kosekvelden begynner klokken 17.45 og slutter klokken 20.30. Elena har sotte på et samisk idiotisk program som ikke gir noen mening. Det er bare 8 dager igjen til bursdagen min! Hater og ha bursdag så nært julaften. Syntes virkelig synn i de som er  født på julaften eller nyttårsaften. Men nå må jeg gå og fikse meg. Her er bildet, er litt lite men. 


 

- syns om bildet ? 

- Blogges Karoline♥ 

Elena

Nå sitter jeg hos Elena, som jeg er søskenbarnet til. Vi sitter og ser på disney channel på good luck Charlie (?). Jeg er her siden mamma er på jobb og mor på Stokmarknes. Vi har spist middag,  joikabloller, pasta og potet. Var ikke det beste jeg hadde smakt, men godt. Nå satte Elena akkurat på radioen på tv, og herregud hvor jeg skvatt.  I går var siste fotballtrening før jul, buhu. Jeg har så sinnsykt vondt i halsen, tror jeg begynner og bli forkjølt. Elena er skikkelig hekta på I Carly så det sitter vi og ser på. Men nå vet jeg ikke mer og blogge om. Snakkes senere. 

- Hva skal du i dag ? 

- Blogges Karoline♥ 

Svar på spørsmålsrunden kommer på fredag!

Overskriften sier allt, forklarer senere. Natta <3

Spørsmåls runde !

Nå skal jeg ha en spørsmåls runde, og nei jeg svarer IKKE på video! Spør om hva dere vil, avslutter med 25 spørsmål. 

- Noe du lurer på ? 

- Blogges Karoline♥

 Ooh yeeah

Heeey, sjer'a ? 

Jeg er så hyper som jeg kan bli! Nå sitter jeg og ser på Beverly Hills 90210, det er faktisk et sykt bra program annbefales virkelig. Mamma sitter og ser på ekstrem oppussing usa, wow for et rom sier jeg bare. Elsker slike program. Jeg har brukt 1 time på dette innlegget, har holdt på med så mye annet. Nå er jeg med i to konkurranser. En på bibses.blogg.no (gidder ikke linke) Og en på blogg.no. På bibses kan man vinne 20 sol kort fra brun og blid. Om du vil være med så er det bare og gå inn på bloggen. Siden jeg skal være med på den på blogg.no, så må jeg legge inn en kode. Den fører dere rett til konkurransen men den kommer i et annet innlegg. Fri for strøm hade.

Lite blogging

Hei søtinger. 
Jeg beklager virkelig for så lite blogging som det har vært. Nå sitter jeg og ser på One Three Hill og kjenner at jeg blir irritert! Jeg gidder ikke å skrive grunnen her, men det er på grunn av OTH. Jeg har vært sammen med beste Yvonn fra lørdag til søndag, har vært den morsomste helga på lenge. Er så sykt irritert på busssjoføren vi hadde i dag også. 
1. Vi må gå 1 km før vi kommer oss til der bussen er.
2. Han glagde på at jeg ikke vistest på morgenen men jeg hadde jo en stor refleksvest på meg!
3. Sist men ikke minst, han klagde på at jeg trykket for sent på stopp knappen når jeg skulle av når jeg liksom trykket ca 100 meter før!
JEG HATER når bussjoførene ikke er i godt humør.  Jeg sitter på tlf / telefonen og hører på musikk? EEH... 
Jeg har hatt latterkrampe i nesten hele dag, jeg har ledd av ALT. Da læreren spurte om jeg kunne lese et stykke i RLE boka så klarte jeg det ikke siden jeg måtte le. Siden mamma er hjemme i dag så skal jeg på trening både i dag og i morgen. Jeg har ikke fått noe i kalenderen i dag siden mamma er på jobb. Det var en dag her for ikke så lenge siden  at jeg ble skikkelig godtesyk, så jeg spiste opp nesten hele sjokoladekalenderen min, haha. Jeg har tre kalendre, en pakkekalender, en flaxkalender og en sjokoladekalender (som nesten er tom). NÅ er jeg bare VELDIG forbannet på Lucas i OTH. Men nå må jeg gå og rydde, mamma sier at jeg ikke får dra på trening før jeg har ryddet ferdig rommet mitt. I dag på skolen så skulle vi google oss selv, da fant jeg ut at jeg har hatt 11 blogger, omg! Der var verdens styggeste bilde av meg, men siden jeg er glad i mine lesere så skal dere få se bildet.. Er jeg ikke snill med dere?

Her er det utrolig stygge bildet mitt : 


- Hva syns du om bilde ? 

- Blogges Karoline♥ 

Kjeder meg delux

Nå sitter jeg enda på stasjonen jeg skal ligge her til i morgen. Yvonn skal ligge her til mandagen tror jeg. Jeg har så lite og gjøre at jeg sitter på Gosuper modell #No hard feelings. Jeg sitter på face, gosupermodel også ser jeg på trekant. Her har vi det morsomt, haha not. Jeg kunne virkelig ikke tenkt meg og være med på trekant, kunne du? Dere MÅ prøve det. Ikke gi opp før dere har gjort ferdig level 3, det er da det virkelig er morsomt. Spillet finner du <<HER>> PRØV DET! 

- Har du prøvd det  ? 

- Blogges Karoline♥ 

På stasjonen

Hei søtinger, nå sitter jeg på stasjonen samen med Thea og Yvonn. Men nå drar Thea, HADE :( 
Jeg sitter på facebook og spiller Icy Tower og chatter på msn, og svarer på alle spørsmålene mine på formspring. Trykk <<HER>> for og gå inn på formsprigen min. Jeg har vært på konsert med Bø Gospelkor. Jeg skulle ta med kameraet mitt, men jeg klarte selvølgelig og glemme det. Flink eller ?!
Men nå har jeg ikke mer og blogge om, kanskje flere innlegg senere om jeg gidder.

- Hva har du gjort i dag ? 

- Blogges Karoline♥  

Some of you should learn from this !

Just because her eyes don?t tear doesn?t mean her heart doesn?t cry. And just because she comes off strong, doesn?t mean there?s nothing wrong.

This is as true as it can be, people think before you say something! 

Don't fucking judge me before you even know me.

Think of what your saying before you say it out loud!

 

Be your self everybody else is taken. 

Be your self, that's what people like about you!


- Hva syns du ?
(Første tok jeg fra DENNE linken) 

- Blogges Karoline♥ 

 

Bursdags gave

I dag har dagen vært som normal, nesten. Alle sammen syns jeg er så flink og synge?! Hvor har dere det ifra? På onsdag ødela jeg foten min helt, og i går ødela jeg arma mi.. Flinke meg.. På onsdag så spurte mange meg om jeg kunne gå i dame/jente spagaten, så sa jeg ja. Så måtte jeg bevise det så gjorde jeg det. Så skulle de vise alle at jeg kunne det. Så sa de at jeg skulle vise læreren min det siden hun gikk forbi, og akkurat da når jeg viste det til henne så låste foten min seg eller noe. Bak låret mitt er det stein hardt, og jeg kan ikke løpe og jeg halter når jeg går. Sjønner ikke helt hva som har sjedd. I går så skulle Joakim, Martin, Sigurd og Målfrid binne føttene mine og hendene mine sammen med et tau. Så hang det tau fra hendene mine ned på bakken, den tok Martin og dregde i slik at jeg datt med albuen rett i gulvet. Albuen min er helt blå og jeg har en stor kul. I går så var jeg hos Else siden gudmor Anja og gudmor Jenny kom i fra Oslo og Toten for og gi julegave til folkene. Jeg fikk bursdags gave hos dem. Det var den BESTE bursdags gaven jeg har fått, ja faktisk. Har ikke kameraet mitt her så jeg får heller skrive hva jeg fikk. 

1. Justin Bieber CD, mistletoe.

2. Justin Bieber skjorte. 

3. Parfyme.

4. Neggelakk.

5. Mascara.

6. Eyebrow liner

7. Eye liner.

8. øyenskygge.

 

Var en av de beste parfymene jeg har. 

Nå er jeg hos mor, mamma er på jobb. Så kan bli ganske mye bloggning. Jeg har egentlig ikke bursdag før 16 desember men siden de kom så fikk jeg åpne den.

-  Nåår har du Bursdag ?

blogges Karoline♥

Thailand part 3 ( Krokodille og Kobra show)
- Tycks  ? 


- Blogges Karoline♥

Thailand part 2 ( Dyre show )- Syns ? 

- Blogges Karoline♥

Thailand part 1 (Frosk i hagen)

Som sikkert ikke mange av dere vet så har jeg vært i Thailand i sommerferien. Jeg var der i 1 måned. 1 uka var jeg i Kong Khen. 3 uker og 2 dager i Hua Hin. 5 dager i Pattaya. Det er den beste ferien jeg har hatt! Når vi var i Kong Khen, så dro vi på besøk til besteforeldrene til Orn. Det var sykt koselig der, men fålket eide ikke hygiene (?). Møtte mange folk, og flaks for meg at jeg kunne snakke litt thai så jeg forstod noe, haha. Savner det : ( 
Jeg hadde selvfølgelig med meg kamraet. Men Orn klarte og slette alle bildene mine som jeg hadde tatt i Kong Khen. Men bildene fra Hua Hin og Pattaya har jeg. Tok ikke så mange bilder fra Pattaya, og har ikke fått lastet alt over på pc'en enda. Så det er ikke alle bildene dere kommer til og få. 
Her kommer noen bilder, det blir to innlegg dette er del 1.

FROSKEN I HAGEN. 

 Snart til skolen IGJEN

Nå er jeg kommet hjem fra skolen, men neida. Klokken 17.00 så skal jeg være på skolen igjen, kommer hjem igjen klokken 19.30. Huff, det er ille. Hater og være på skolen men nå må jeg tilbake dit. Grunnen til at jeg må dit er siden på ukeplanen vår som vi fikk forje uka sto det en sånn bestilling slapp der foreldrene kunne bestille rundstykker eller fuglematere, så det skal vi nå på skolen og lage mere av. Mamma sitter og snakker i telefonen med beste Gudmor Anja om hva hun skal kjøpe meg i julegave så hørte jeg " Ja det gjør hun sikkert, hun elsker jo Justin Bieber, Justin ditt og Justin datt! " Nå er jeg så glad som jeg  tror jeg aldri har vært før. Men nå skal jeg snart til skolen, så jeg skal bare sminke meg litt. HATER regnet... Gleder meg så utrulig til det blir sommer. Elten så skal jeg til pappa, eller så skal jeg og mamma til Bulgaria. Jeg vet at jeg ikke har tatt day 9 og hoppet over noen, men day 9 blir bilde fra google. 


 DAY 9- Mobilen din. 

Dette er da min mobil. Jeg har to mobiler som jeg bruker, begge to e noen drit mobiler! Ønsker meg ny, men neida.

Sony Ericsson W595

 

Nokia C6 

- Hvilken telefon har du ? -
Blogges Karoline ♥

Blogger jeg leser !

Therese : Direktelink


Anna : Direktelink


Erica : Direktelink


Tuva : Direktelink


Ida Emilie: Direktelink


Andrine : Direktelink
 

KP og Lille MJ : Direktelink

- Leser du noen av de bloggene ? 

-
Blogges Karoline♥ 

the world's coolest overskrift! (Andrine)

^
|
|

Er ikke bare det verdens kuleste overskrift eller hva.
Er hos mor og har akkurat avsluttet web samtalen med Emilie. Mor sin web er klikk den er opp ned, så nå har jeg et oppned profilbilde på facebook, haha. Andrine har en spørsmålsrunde på bloggen sin, spam henne med spørsmål! trykk <<HER>> for og gå inn på bloggen hennes. Dagen min er blitt litt lysere siden jeg har verdens beste venner til og trøste meg. Loveu people! Dere er bare best. 

Knerten ligger bak meg og sover. Tidligere i dag så kloret han meg på armen.  Andrine er en fantastisk person. Har kjent henne siden jeg var pitte,pitte liten. Kommer aldri til og glemme henne, hun er bare best. Både jeg og henne hadde satt veldig stor pris på om dere kunne kommentert på bloggen hennes. Om det er noen som lurer på hvilken blogger det er jeg leser så kommer det i det neste innlegget jeg lager. Som kommer nå straks om jeg gidder. 

-
Har du katt  ? 

- Blogges Karoline♥
 
oppnedbildet :
 

FML !! (mobbing)

Ja, som dere kanskje så i det andre innlegget så er livet mitt et rent helvette. Det er noen som spør meg på facebook hva årsaken er, først ikke spør på face spør heller her. Men grunnene er det at på skolen så hadde vi gym og svømming men så i svømmingen så spillte vi på en måte handball. Så løstnet bikinien min, og da dukket alle guttene med dukkemaske for og se. Den hadde løstnet bake på ryggen og rundt nakken, så jeg klarte ikke feste den. Jeg ropte på en av svømmelærerne om hun kunne knyte så gjorde hun det, thank good. Så nå blir jeg mobbet for det. Med mobbet mener jeg at folk kommenterer det hele tiden. Så når jeg kom hjem så skrev Aleksander til meg at det var slutt, jeg ble totalt knust og det er jeg enda. Så spurte en av kompisene hannes om vi skulle være sammen, så beklaget jeg og sa nei. En liten stund etterpå så fikk jeg melding på facebook fra en annen gutt "sammen?" Og jeg sa nei. Nå er begge de to sure/sinte på meg. Det om at jeg blir mobbet er ikke første gang, hver dag blir jeg mobbet på skolen, og det er altid en som slår meg. Tror kanskje dere vet hvem et er ja. Det med at jeg har kuttet meg didligere det er jo sant, har noen stygge kutte merker som jeg angrer på at jeg lagde. Etter den dagen og frem til nå og tydeligvis lengre, så blir jeg kalt for emo. Det er ingenting som sårer meg mer enn og høre at noen kaller meg for det. Det med selvskading har ingenting med emo stil og gjøre. Greit nok emoer kutter seg, men ligner jeg på en emo? nei, sminker jeg meg som en emo? nei, er stilen min emo? nei! Så hvordan kan dere som sier at jeg er emo si det?! Vet dere i det heletatt hva en emo er da? Jeg blir så provosert (?) at det er sykt! Det er ikke bare dette som har sjedd men resten vil jeg helst holde for meg selv. Jeg vet at dette blir et stort klage innlegg, men det måtte sies. Jeg er så dønn lei dette, alle som sier det, kan dere ikke bare slutte! Hva er meningen med det?  Å få en person til og føle seg dom, og såret. I såfall er det bare domt. Og ja jeg er en av de som er imot mobbing! Alle dere mobbere, slutt med det. Jeg kjenner en person som er savnet så sykt. Hun tok selvmord siden hun ble mobbet på skolen og ble slått. Så om dette er målet deres, og ødelegge livet til andre så annbefaler jeg dere til og slutte for deres eget beste! Nå er jeg ferdig og har fått sakt det jeg skulle. Jeg håper noe av dette jeg sa hjelper dere mobbere der ute til og skjerpe dere. 

 

- Hva syns do om mobbing ? For eller imot ?


-
Blogges Karoline♥ 

Norsk (HJELP)

Ja, nå sitter jeg med norsk leksa hvor vi skal lage en reklame om en sjokolade. Noen som vil hjelpe meg med og finne et navn til sjokoladen min? ANER ikke hva den skal hete! I dag har vært den værste dagen i hele mitt liv, fml ! 

You know my name, not my story. You've heard what I've done, not what I've been through. Be in my shoes,you'd fall in the first step.

-
Hater du livet ditt også ? 

- Blogges Karoline♥ 

Nytt design

Da har jeg nytt design IGJEN.. Ikke si at dere går lei av designene mine, får jeg er faktsik veldig flink til det og skifte design. Såå legg igjen en kommentar om hva du syntes om Merete sitt design. - Hva syns du om designet ? 

- Blogges Karoline♥


 

Knerten

Som kanskje ikke alle av dere lesere vet, så har jeg en katt. Han heter Knerten og er født 29. juli. Han ligger nå på fanget mitt og koser seg.  Jeg syns jo selvfølgelig at han er verdens fineste katt! Så da tenkte jeg det at dere skulle få se den søte katten min. <3

 

- Hva syns dere om Knerten ???


-
Blogges Karoline♥ 

Julegrantenning (?)

Nå har jeg vært på julegrantenning (?) Var noe av det kjedeligste jeg har vært med på, flaks for meg så var der folk og henge sammen med. Jeg fikk gave fra nissen/ truls ! :D 
 Vi har altid to nisser der. Den ene var Truls og den andre var Ole Jørgen. Jeg har ikke så mye og blogge om egentlig, men hvor er ønskene om videoblogg???
Nå sitter jeg og koser meg med tortilla chips og coca cola, haha. Det er faktisk sykt godt. Mene nå vet jeg ikke noe er og blogge om. Så, blogges sikkert senere.

- Har du vært på julegrantenning (?) ? 

- Blogges Karoline♥

 

Øhh ??

Da har nyhetene/Været sakt at Berit skulle komme hit, jeg har ikke sett henne. Ikke det at jeg vil at hun skal komme og ødelegge noe, men er sykt digg med mye vind å være ute samtidig. Er jo mange plasser Berit har ødealkt hus og slikt. Har en del slektninger på Værøy, som har/hatt Berit på besøk. De hadde det ikke så veldig koselig som dere kanskje ser på nyhetene. Er jo ikke bare der det har gått galt. Men det kunne jo vært verre. Jeg og mamma satt og så på Ønskedrøm eller noe slikt på tv2. Fortsetter etter nyhetene, faktisk litt interessant. Idag har jeg bare ryddet gjesterommet/soverommet. Jeg ommøbelerte (?) litt, vasket osv,osv.. Jeg har ikke hatt tid til og blogge tidligere i dag, men kommer nok flere innlegg senere. Nå skal jeg se ønskedrømmen. 

 
-  Har Berit vært hos dere ? 

-
Blogges Karoline♥ 

BERIT !

Nå er Berit virkelig uttafor døra. Vi mobbet rektoren vår siden hun het Berit. Så var hun ute sammen med oss i det lengste friminuttet. Så begynte det og blåse, og komme regn. Vi bare :" Berit, gå inn vi vil ikke ha deg her du lager så masse vind!" Så ble hun sånn passe irritert. Men jeg er skikkelig trett, så jeg gidder virkelig ikke å blogge. Beklager, men jeg har bare ikke krefter! 

- Har Berit vært hos dere ? 

- Blogges Karoline♥

 

Day 8- Hva jeg har i sminkemappen min

Nå får dere bilder fra google, for jeg gidder ikke vente, heldigvis for meg vet jeg akkurat hvilken sminke det er jeg har i sminkemappen min. 


 Max Factor Foundation 2 in 1. 

 Bahama mama solpudder som nesten er tom :( 


Leppestift som ligner på denne, men er fra max factor.


Concealer fra L'oreal.


 Tror dette var alt. 

- Hvilken sminke bruker du ? 

- Blogges Karoline♥ 

Drømmemail

Har du en drømmemail du vil få fra en spessiell person, det har jeg ! 
Dette er da en konkurranse du kan være med på for og vinne forskjellige premier, for og være med på konkurransen trykker du på bildet under innlegget  :) 

Her er min !
ps : ikke god i engelsk  

DETTE ER BARE KØDD! IKKE TA DET PESONLIG!  To ; Karoline 
From ; Justin Bieber
 
I have seen all of the messanges you have sent me, i really love them. When i did go in to your profile on Facebook, i was in shock. You are the most beautiful girl i ever seen!  I wish you would come on one of my concert, so you can be my one less lonley girl. So here you have 2 tickets to my concert in London and 2 flytickens to London. I really wish you could stay with me forever. Roses are red, violets are blue and you know i love you ! I know i have not met you, but i really got falling inlove when i looked at your profile picture, i can't explain how much you mean to me! You are much more worth than Selena! Hope you can come to my concert in London and since you have 2 tickets you can bring a friend! 

xoxoxo Justin Bieber ! <3


 - Har du en drømmemail du vil få fra en spessiell ? 
 
-
Blogges Karoline♥ 

Klikk på bildet eller linken nedenfor for å se hvordan du kan bli en bli med i drømmemail-konkurransen til Hotmail! Det er mulighet å delta både for bloggere og lesere!

Klikk her for mer info!

Storm, WOHO !!

Nå er det storm ute, det var det i natt også + på skolen. Om natten er det bare sykt skummelt/ ekkelt. Men om dagen/skolen er det sykt fun! Haha dette kan kanskje høres litt unormalt ut men på skolen så hadde jeg en bergansjakke og en stormberg boblejakke på meg. Men jeg brukte boblejakken til og flyke i vinden med, haha. Det gjorde de fleste, så jeg hev meg med og fant ut at nå har jeg noe og gjøre når det er mye vind ute! Mamma står og lager Vok (?). Er ikke så veldig glad i det, men det er spisende. Jeg har nettop spist en klementin/mandarin, haha ser ikke forskjellen på de. Jeg har enda ikke fått noen videoeksempler vist jeg  skulle lage video.. Jeg kommer definetivt ikke til og lage noe video om dere ikke vil det, så kommenter i vei om hva jeg kan videoblogge om eller skrive om. Jeg har så sykt lite og gjøre idag såe, hadde ikke gjort meg noe om dere kunne si noe jeg kunne skrive om eller ja.. Jeg har fremdeles sminken min hos mor, så day 8 kommer ikke idag. Tar heller day 9, og minn meg på day 8 i morgen om dere gidder, haha. Men nå skal jeg spise ! 

- Hva kan jeg lage videoblogg om ? 
- Liker du stormer? 
- Liker du Vok (?)

- Blogges Karoline♥

 

Videoblogg (not)

Nå sitter jeg og filmer videoblogg med telefonen men det går ikke så veldig bra. Denne videoen kommer ikke ut på bloggen for og sidet sånn. I morgen på skolen skal vi ha musikk og da har musikklæreren sakt at vi skal ha ukenslåt. Det er da en gang da vi skal finne en sang og presentere, jeg tar selførgelig (?) Justin Bieber- Mistletoe, gidder ikke legge ut video av sangen enda, let heller litt rundt i arkivet og finn overskriften "Julestemning hvor ?"  Så finner dere sangen Mistletoe. Nå som jeg egentlig skal rydde men ikke gidder så sitter jeg med telefonen i genseren og filmer at jeg skriver dette innlegget, haha. Det er drit stykt vær ute, det er storm :( 
Er uværsredd, var morsomt og være hjemme alene når det var lyst ute men ikke nå.. Nå er det bare skummelt, men er så utrolig glad  for at mamma er kommet hjem. HATER når det er så sykt stykt vær ute. Er det noe jeg virkelig ikke liker så er det akkurat det at det er dårlig vær ute. Mange sier bra " finnes ikke dårlig vær, bare dårlige klær" Vell, ikke i dette tilfellet. Nå er det dårlig vær og jeg er ikke redd for og få vind i håret og regn på meg? Nei, jeg er redd for at vinden skal blåse ned huset eller noe slikt!  Nå sitter jeg og hører på mange cover sanger, haha. Lite og gjøre her ja. Dette ble faktisk et litt langt innlegg, men det er nok bare fordi jeg er i litt skrivehumør akkurat nå. Kanskje jeg skal starte med leksa mi nå, når jeg er så godt igang i skrivingen? :) Det rister i veggene, nå er jeg sykt redd. Men nå skal jeg gå ned til mamma, haha. Neida jeg SKAL rydde meg ferdig, eller så setter jeg meg ned og ser på en ny film jeg har fått av mamma. Jeg legger ut bilde av den under, om den er på google. 

 
Slik ser coveret (?) ut . 

Om noen lurer på hva dette "(?)" betyr  så betyr det (?) = Aner ikke hvordan det skrives. 

 

- Har du sett denne filmen  ? ?
- Liker du Justin Bieber ?

-
Blogges Karoline♥ 

Der var den ødelakt..

Ja nå er jeg så flink å ha knust senga mi, flink eller hva? 
Jo altså, jeg satte meg i senga og kjente det var så mykt (senga mi er hard) så kikket jeg under senga der var plankene falt av. Så skulle jeg sette dem på plass, men neida der knakk jeg dem. Er ikke jeg flink?!  Nå er jeg nødt til og ligge inne på gjesterommet, med en skikkelig myk seng eller på gulvet. ELSKER og ligge der det er hardt, men gulvet  er så kaldt.
Se denne senga ligner på min jo : 


Haha, var ikke helt ulikt nei. 
Nå ligger jeg i senga og skal egentlig rydde, men det gidder jeg ikke, haha. Men nå MÅ jeg, for mamma kommer hjem. Jeg har også ødelakt mere idag. Jeg ødela foreksembel favorittlyset til mamma på en eller annen måte, eller det er ikke et lys, det er et glass som man har rundt et lys, flink og forklare haha jeg vet! Jeg gikk ned i stua fordi at mamma var kommet hjem, så ser jeg bare masse glassprått (?) på gulvet. Mamma ble ikke veldig happy for det. Men nå må jeg begynne og rydde, seriøst! Kan lage en videoblogg mens jeg rydder, haha. 

- Skal jeg det ?

- Blogges Karoline♥ 

Gul Eventyrbrus

Har dere sett gul julebrus før? Vell akkurat det sitter jeg og drikker nå, er utrolig godt. Mamma er på Sortland, og jeg sitter hjemme. Men hun dro før jeg kom hjem fra skolen.  Om dere vil jeg skal lage videoblogg om noe, så si ifra. I'll do allmost everything for the blogg!<3 

Er ikke i verdens beste skrivehumør denne uken har jeg funnet ut, så hadde ikke gjort meg noe og videoblogge. Men dataen min er klikk så jeg kan ikke redigere videoer. Så det blir en uredigert video, om jeg skal lage. Aner ikke hvordan det blir og gå, men kan jo alltids prøve, haha. Blir nok en sykt klein video, men whatever. Men da trenger jeg hjelp fra mine kjære søte beste lesere til og bestemme hva jeg skal videoblogge om. 

Jeg og Ida har ikke vert sammen siden vi begynte på må gjøre videoen, men skal se om vi ikke får tid til videoen. I dag har jeg bare sett på tv og sotte på data, skal snart gå og gjøre pliktene mine..  Jeg har glemt kameraet mitt nede hos mor, så jeg kan ikke legge ut noen bilder av den gule eventyrbrusen. Day 8 kan heller ikke komme i dag, jeg har glemt sminken min hos mor også. Nå meg jeg bruke bare mascara :S 

Nå skal jeg bare chille max ! :D - Har du smakt gul eventyrbrus ? 
- Har du en idè om hva jeg kan videoblogge om ? 

- Blogges Karoline♥

Day 7 hopper jeg over !

Jeg dropper day 7, dere får den kanskje imorgen. Siden jeg er hos mor så har jeg jo ingenting her.  

Day 6- Antrekket mitt idagIngen trening i dag heller :(

Heii bloggen.. 


I dag skulle jeg egentlig på fotballtrening men så hadde mor tatt bilen og mamma er på jobb så jeg har ingen til og kjøre meg. Mamma ringte og spurte Christian om han kunne kjøre meg, men han var på Sortland så han rakk ikke hjem. Men om han rakk det skulle han hente meg. Treningen starter nå om 2 minutter, klokken 18.30 - 20.00 Har vi trening, og den går jeg glipp av :( 
Jeg var ikke på treningen sist tirsdag og heller ikke i går og jeg kommer meg ikke dit i dag. Tror treneren er litt skuffet over meg nå. Jeg har ALLTID dratt på en av treningene, men denne gangen kommer jeg ikke. Siden jeg bor så langt unna så kan jeg ikke gå og heller ikke sitte på noen. Men jeg gleder meg så sykt til at fredags treningene også starter. Da har vi trening 3 dager i uka, sykt digg! Da har mamma sakt at om hun er på jobb på noen av dagene så kan hun kommer og hente meg etter skolen også er jeg bare hos henne til treningen starter. Men nå skal jeg bare chille. 

- Spiller du fotball ? 

- Blogges Karoline♥ 

Hvordan overføre sanger fra Youtube til blogg

Når du skal overføre en sang fra youtube til blogg så er det bare og følge disse bildene! :) 

 Step 1 : Step 2 :


Step 3 :


Step 4 :


Step 5 :


Step 6 : 


Step 7 :- Fårstod du det ? 

- Blogges Karoline♥

Konkurranse

Nå er jeg med i en konkurranse, igjen! Denne gangen er det blogg.no som gir bort 6 Braun Silk- èpil. For og være med i konkurransen trykker du på bildet under. Har aldri vunnet en konkurranse før, bare på KP sin blogg. Men den ga jeg bort til Melkjohnsen.blogg.no som konkurranse men bloggen ble slettet, og den konkurransen har jeg tenkt til og ha her også. Men back to blogg.no sin konkurranse. Om DU deltar i konkurransen etter og ha lest det på min blogg at det er konkurranse så må du selførgelig gi meg premien, neida bare tuller. Dere skal få beholde den. Skal ikke ha noe juksing her. Nå kommer day 6 and mabye day 7. 

- Er du med i konkurransen ?? 

- Blogges Karoline♥
 

Braun Silk-épil Dual 7891 WD er en oppladbar, toveis epilator med Gillette Venus teknologi som gir et langvarig silkemykt resultat på legger og kropp, i ett strøk. Blogg.no deler ut 6 stk. Klikk på bildet eller linken nedenfor for å se hvordan du kan vinne en!

Klikk her for mer info!

Blomster bilder fra kamra'et.- Syns  ? 

-
Blogges Karoline♥ 

Nytt design

Nå har jeg et nytt design som jeg er veldig fornøyd med. Som dere ser så er det ikke jeg som har laget headeren det er hun <<HER>> og det er heller ikke jeg som har laget designet mitt, det er hun <<HER>> Jeg forstår meg bare ikke på HTML, og jeg er ikke flink på headere. 1 Desember, da skal jeg fikse en jule header til dere, og litt sånn juleaktig design. Men hva syns dere om desinget ? 
- Tycks ? 

- Blogges Karoline♥ 

 

hits