Noe jeg kanskje ikke har fortalt dere?

Det er vell kanskje en ting jeg ikke har fortalt dere. Dette var sisteskoledag for meg før vinterferien som egentlig ikke er før i morgen men jeg fikk i dag siden jeg reiser bort. Ja, jeg reiser i morgen! Det blir neppe noe blogging i vinterferien. Skal til Toten ca 2 timer unna Oslo. Der skal jeg være helt til neste søndag. Jeg har verdens beste Gudfar som betaler heele flybiletten min, fram og tilbake! Glad i deg gudfar Steinar! <3 

Det er bare jeg som skal dra, mamma blir hjemme. Er første gang jeg reiser med fly alene. Reiser direkte fra Evenes til Oslo : )

Kofferten er pakket og har ordnet alt klart, det eneste jeg mangler er ørepropper til MP4'en. MP4'en min er jo selfølgelig rosa, haha : )
Kommer litt bilder under. Men jeg fant ikke laddekabelen til kameraet mitt, så jeg fikk låne Mor sitt, men det er også bra. Så det blir litt bilder fra ferien, jeg skal jo også møte en gammel venn fra 2006, haha. Han heter Martin, har ikke vært hos Gudmor å Gudfar i Toten siden 2006 altså 6 år siden, det er en stund det, haha.  

Nå skal jeg prøve å laste opp snøbadevideoen (del 2)  

- Hva skal dere i vinterferien, kanskje noen av dere har hatt ?

- Blogges Karoline♥ 


//MP4'en min, skal ha den på flyet//


//Noe må jeg vell ha å gjøre ?//


 

Én kommentar

Helene Rose

23.feb.2012 kl.20:52

Så heldig du er! Bra med snille besteforeldre da :-) Vil også dra!! :)

Skriv en ny kommentar

hits